savršena u svakom izdanju

Procurile Severinine fotografije stare 15 godina, pogledajte kako je izgledala s potpuno drugačijom frizurom i stilom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je izgledala besprijekorno i prije 15 godina, a onda je imala potpuno drugačiji stil od današnjeg.

Severina (49) je danas jedna od najpopularnijih pjevačica ovih prostora, a već godinama plijeni pažnju domaće i regionalne javnosti. I dok na Instagramu obožavatelji prate svaki njezin korak, pojavile su se fotografije pjevačice stare 15 godina s jednog tuluma Nove TV.

Pogledaj i ovo Severina - 3 Zahvalna je sudionicima Severina se oglasila nakon velikog marša žena: ''Neka ovo bude svake nedjelje, jer su nam subote zauzete...''

Pjevačica je onda nastupila na pozornici hotela Esplanade, a imala je znatno drugačiji stil. Severina je prije 15 godina imala bob frizuru, a na koncertu se pojavila u bijeloj kombinaciji. Njezina besprijekorna linija došla je do izražaja zahvaljujući uskim hlačama i majici.

Tijekom godina je Severina dobila i zavidnu vojsku obožavatelja te ostvarila veliku popularnost na ovim prostorima.

Severina trenutačno odmara u tropskom raju te dijeli predivne trenutke sa svojim pratiteljima. Otputovala je na Maldive, a svi se slažu kako danas izgleda bolje no ikada.

I dok ona uživa u odmoru, njezin muž Igor Kojić nedavno je snimljen s prijateljima na utakmici mlade reprezentacije Srbije protiv olimpijske selekcije Brazila na stadionu Rajko Mitić u Beogradu. Severinin muž sa zanimanjem je pratio događanja na nogometnom terenu, a bio je dobro raspoložen pa je kasnije nasmiješen pozirao za fotografe. Igorovi pratitelji na Instagramu nedavno su primijetili da je obrisao većinu fotografija sa svojom suprugom. Ostavio je tek dvije objave, a zanimljivo je da se par neko vrijeme uopće nije pratio na toj društvenoj mreži.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 6 Franka Batelić - 4 +0 Franka Batelić Celebrity Franka u opasno kratkoj haljini sve poprilično iznenadila, obožavatelji složni da pjevačica zrači seksepilom!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene