prezgodna!

Franka u opasno kratkoj haljini sve poprilično iznenadila, obožavatelji složni da pjevačica zrači seksepilom!

Franka Batelić - 6 Franka Batelić - 6 PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 6 Franka Batelić - 4 +0 Franka Batelić Galerija

Franka je nastupila na prvoj večeri CMC festivala u Vodicama, a svi su se složili kako pjevačica zrači seksepilom.

U Vodicama je u petak navečer službeno otvoren CMC festival na čijoj će se pozornici izmijeniti preko 50 izvođača tijekom ovoga vikenda, a pravi show publici je na otvaranju priredila pjevačica Franka Batelić.

Pogledaj i ovo Marko i Branka Grubnić uputili čestitke Blagdanska raskoš i obitelj na okupu: Poznati Hrvati pokazali kako slave Uskrs, evo tko se posebno potrudio oko dekoracije!

Franka ovih dana promovira svoju novu pjesmu "Preživjet ću", a na koncertu u Vodicama je predstavila svoje uspješnice od posljednjih nekoliko godina. Koliko je jedva dočekala nastupati pred publikom pokazala je na svom Instagramu, a nastup je isplanirala do posljednjeg detalja.

Na vodičkoj pozornici pojavila se u opasno kratkoj, pripijenoj svjetlucavoj haljini, a stil je upotpunila visokim čizmama. Kosu je svezala u visoki rep te je svojom pojavom atmosferu užarila do kraja. Brojni njezini obožavatelji na društvenim mrežama su se složili kako je pjevačica zračila seksepilom.

Iako je publika morala sjediti zbog još uvijek aktualnih epidemioloških mjera, Franka je u društvu plesačica uspjela glazbu vratiti među ljude. Uoči nastupa za In Magazin je ispričala koliko ju vesele koncerti. "Dvije godine nismo bili ovdje. Zamisli dvije godine, tako da je napokon krenulo. Posebno se veselim tome, stvarno imamo ogroman spektakl koji spremamo, bend, plesači, jedno malo iznenađenje. Evo, spremamo se i dalje za koncerte ovog ljeta, bit će fenomenalno", rekla je pjevačica.

Otkrila je i kako je njezin suprug, nogometaš Vedran Ćorluka komentirao kako mu je super njezina nova pjesma i spot, a istaknula je da je jako ponosan.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola - 2 Antonija Šola - 3 +0 Antonija Šola Celebrity Nikad ljepša Antonija Šola pozirala u haljini zanimljiva izreza, zbog njezina mladolikog izgleda teško je povjerovati da ima 42 godine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene