trenuci samo za njih

Šuput uživa u obiteljskoj idili sa suprugom i sinom, nježnom fotkom izmamila je osmijeh na lice brojnim fanovima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja, Nenad i Bloom odmaraju na otoku Sveti Nikola u blizini Poreča, a detalji obiteljske idile izmamili su osmijeh na lice brojnim njezinim pratiteljima.

Pjevačica Maja Šuput na Instagramu se pohvalila da je sa suprugom i sinom otputovala na zasluženi odmor nakon vikenda punog nastupa, a obiteljskom fotografijom očarala je mnoge.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Wow! Pogledajte luksuz u kojem Maja Šuput uživa na našem moru, za boravak tamo se i posebno dotjerala!

"Kao razglednica! Trenuci samo za nas", napisala je Šuput u opisu fotografije na kojoj pozira s Nenadom Tatarinovim i sinčićem Bloomom, a uslijedila je lavina komplimenata na njihov račun. "Bloom je teška faca", "Prelijepi ste", "Preslatko, eto", samo su neki od komentara Majinih vjernih pratitelja.

Maja, Nenad i Bloom odmaraju na otoku Sveti Nikola u blizini Poreča, što je pjevačica obožavateljima dala do znanja svim posljednjim objavama.

Podsjetimo, Šuput i Tatarinov sina su dobili 17. ožujka ove godine i maleni će uskoro napuniti tri mjeseca. Pjevačica je do samog kraja trudnoće bila aktivna te je trudna vodila i posljednju sezonu showa "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem je pobjedu odnio Saša Lozar.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Anica Kovač Anica Kovač (FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL) Branka Bebić, Anica Kovač, Tihana Harapin Zalepugin (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Branka Bebić, Anica Kovač (FOTO: Marijan Delija/PIXSELL) +0 Anica Kovač (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Celebrity Kći naše najuspješnije misice Anice Kovač proslavila je 18. rođendan, pogledajte koliko nalikuje na svoju prekrasnu majku

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 1 +0 Franka Batelić Celebrity Franka pokazala grudnjak iako na prvi pogled djeluje kao da ga uopće nema, mnogi se slažu da je ovo njezino najseksi izdanje dosad

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene