Opa!

Franka pokazala grudnjak iako na prvi pogled djeluje kao da ga uopće nema, mnogi se slažu da je ovo njezino najseksi izdanje dosad

Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 1 PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 1 +0 Franka Batelić Galerija

Franka Batelić na Instagramu objavila fotografije na kojima pozira u crnom odijelu sa suknjom i grudnjaku u boji kože.

Pjevačica Franka Batelić podigla je temperaturu na Instagramu svojim posljednjim fotkama.

Pogledaj i ovo Marko i Branka Grubnić uputili čestitke Blagdanska raskoš i obitelj na okupu: Poznati Hrvati pokazali kako slave Uskrs, evo tko se posebno potrudio oko dekoracije!

Pozirala je u elegantnom i ženstvenom crnom odijelu sa suknjom, a ispod sakoa je obukla samo bež grudnjak koji se sjajno stopio s njezinim tenom pa na prvi pogled djeluje kao da ga ni nema.

"Natrag u gradu. Beograd, gdje se danas pleše?", napisala je u opisu fotki te tako otkrila da je trenutno u glavnom gradu Srbije.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

Njezini mnogobrojni obožavatelji su je u kratkom roku zatrpali komplimentima i lajkovima, a mnogi su se složili i da je ovo njezino najseksi izdanje do sad.

"Dokle više ?!", komentirala je plesačica Tina Walme uz emotikone vatrice koji su se zaredali i u brojnim drugim komentarima ispod fotki. "Ženo, prekrasna si", "Kako si zgodna", "wow", još su neke od brojnih pohvala koje je dobila, a ne prestaju pristizati ni lajkovi.

Čini se da se Franka odlučila na malo promjenu stila jer se i na svojem nedavnom nastupu pojavila u jednom izazovnom izdanju, a tada je nosila opasno kratku i svjetlucavu haljinu u kojoj je pokazala vitke noge.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Anica Kovač Anica Kovač (FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL) Branka Bebić, Anica Kovač, Tihana Harapin Zalepugin (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Branka Bebić, Anica Kovač (FOTO: Marijan Delija/PIXSELL) +0 Anica Kovač (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Celebrity Kći naše najuspješnije misice Anice Kovač proslavila je 18. rođendan, pogledajte koliko nalikuje na svoju prekrasnu majku

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić i njezin partner - 1 Mia Negovetić i njezin partner - 2 +0 Mia Negovetić Celebrity Našu mladu pjevačicu nije lako više prepoznati, u turbo kratkom topiću pokazala je da je izrasla u pravu zavodnicu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene