Njima je dobro!

Njih dvoje potpune su suprotnosti i rijetki bi ih spojili, no iskre među njima frcaju na sve strane

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kourtney Kardashian i Travis Barker posljednjih dana uživaju u Italiji. Fotografima se ne skrivaju, a na romantičnom putovanju ne skidaju ruke jedno s drugoga.

Roker Travis Barker tek je nedavno pobijedio svoj strah od putovanja avionom zahvaljujući djevojci Kourtney Kardashian, a zaljubljeni golupčići već su odletjeli u novu avanturu.

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian i Travis Barker - 2 nije znao Kardashianka obznanila sretnu vijest na koncertu svog supruga, pogledajte kako je on reagirao kada je ugledao njezinu poruku!

Slavni par ovih dana uživa u Italiji, a fotografi ih budno prate gdje god da se pojave. Kave, sladoledi i romantične šetnje samo su djelić njihova putovanja našom susjednom zemljom, a fotografije možete pogledati OVDJE.

45-godišnju Kardashainku i 42-godišnjeg Travisa rijetki bi povezali, no oni iz dana u dan dokazuju kako je njihova ljubav i više nego stvarna. U svakoj priliki izmjenjuju nježnosti, a dani skrivanja davno su iza njih.

Prije nego što su prohodali, Kardashianka i Travis godinama su živjeli u istoj zatvorenoj zajednici u kalifornijskom Calabasasu i kretali se u istim krugovima te su postali jako bliski. O njihovoj vezi pisalo se već i 2018. godine kada su snimljeni kako zajedno napuštaju veganski restoran u Los Angelesu, no tada su tvrdili da su samo prijatelji, a nakon toga ih se često moglo vidjeti skupa.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Barack Obama, Hillary i Bill Clinton (Foto: AFP) +0 Hillary i Bill Clinton (Foto: AFP) Celebrity Bili su jedan od najmoćnijih parova i prebrodili su veliki seks-skandal, a malo tko bi ih prepoznao na najnovijim fotkama

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Melina i Haris Džinović (Foto: Dnevnik.hr) +0 Melina i Haris Džinović s Ninom Badrić (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Nekad i sad Na društvenim mrežama osvanula fotografija Harisa Džinovića bez njegova zaštitnog znaka, pa kod mnogih probudila i nostalgiju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene