sve oči uperene u nju

Kći holivudske miljenice prvi put na crvenom tepihu, svi se slažu da je naslijedila najbolje od oca i majke koji su imali buran početak veze

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Julia Roberts i Daniel Moder upoznali su se na setu filma "The Mexican" 2000. i tada su oboje bili zauzeti te su napustili svoje partnere. Vjenčali su se 2002. i dobili blizance, kćer Hazel i sina Phinnaeusa, te sina Henryja.

Glumica Julia Roberts (53) i snimatelj Daniel Moder (52) poznati su kao jedan od najskladnijih holivudskih parova i u braku su od 2002. godine.

Supružnici imaju troje djece te se Daniel pojavio s njihovom kćeri Hazel (16) na filmskom festivalu u Cannesu, gdje je bio zbog premijere filma "Flag Day", na kojem je odradio posao direktora fotografije. 

Objektivi mnogih fotografa su bili upereni u oca i kćer kojoj je to bilo prvo pojavljivanje na crvenom tepihu. Daniel je nosio crno klasično odijelo, dok je plavokosa Hazel blistala u čipkastoj košulja-haljini. 

Sa smiješkom na licu su pozirali, pri čemu je Moder obgrlio kćer, te su pokupili simpatije mnogih. Usto, javnost je komentirala da je Hazel savršen miks Daniela i Julije jer izgledom podsjeća na oca, a držanjem na majku. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

Inače, glumica i snimatelj rijetko se pojavljuju u javnosti sa svojom djecom i dijele njihove fotografije na Instagramu. Supružnici su dobili Hazel i njezina brata blizanca Phinnaeusa 28. studenog 2004. Imaju i mlađeg sina Henryja koji je rođen 2007. 

Julia i Daniel zaljubili su se na setu filma "The Mexican" 2000. dok je on bio u braku s vizažisticom Verom Steimberg (48), kojom se oženio 1997. Ni glumica nije bila slobodna, nego u vezi s kolegom Benjaminom Bratom (57), kojeg je u suzama ostavila. 

Robert i Moder napustili su svoje partnere i započeli vezu, a ona je svojedobno rekla da nisu mogli ignorirati ono što se događalo među njima na snimanju.

"Odmah sam se zaljubila u njega. Željela sam biti s njim. Nisam mogla prestati razmišljati o njemu, a znala sam da ću biti u problemu", ispričala je Julia, kojoj nije bilo lako na početku veze s Danielom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by modermoder (@modermoder)

Naime, Moderova obitelj krivila je glumicu da je uništila njegov brak s Verom, a nekoliko dana nakon što su objavili svijetu da su skupa, snimateljeva majka Patricia je umrla. Ona je podržavala sina i njegovu ljubav s Julijom, no ostatak obitelji tvrdio je da je preminula od srčanog udara zbog stresa koji joj je priuštila afera Daniela i Julije koja je tada tresla Hollywood. 

No pokazalo se na kraju da su Moder i Roberts ispravno odlučili što nisu zanemarili svoju ljubav jer su i dandanas skladan par kojima se mnogi dive. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene