odmah krenula u provod

Nakon poteza kojim je užasnula cijelu obitelj prekinula je zaruke, no čini se kako nije predugo tugovala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Katie Price i Carl Woods prekinuli su 11-mjesečne zaruke, a on ju je navodno optužio da ga je dvaput prevarila.

Bivša manekenka i reality zvijezda Katie Price prekinula je sa svojim zaručnikom Carlom Woodsom, a iste je večeri krenula u ludi provod. Na Instagram storyju je objavila video na kojem je poljubila svoju poslovnu partnericu i prijateljicu Jeydu Yilmaz.

Pogledaj i ovo showbuzz pretjeruje sa svime Slomila oba stopala na ljetovanju pa šokirala izgledom na koji je potrošila gomilu novca

Katie je s Woodsom prekinula nakon 11 mjeseci zaruka jer ju je navodno optužio da ga je dvaput prevarila. Istaknuo je kako joj više ne može vjerovati te je raskinuo vezu, pišu britanski mediji.

Otkako su prekinuli, Carl je s društvenih mreža obrisao sve njihove zajedničke fotke, a Katie više ne nosi ni zaručnički prsten koji joj je dao. "Katie i Carl su se razišli. Posljednji mjeseci su im bili izrazito stresni. Oboje su tužni zbog prekida, no čini se kako je među njima zaista gotovo. Naravno, nitko se ne bi iznenadio da se pomire", komentirao je izvor blizak reality zvijezdi za britanski The Sun.

Prije samo nekoliko tjedana o Price su se ponovno raspisali svjetski tabloidi i to zbog činjenice da je po 13. put bila na operaciji povećanja grudi. Njezina je obitelj bila užasnuta tom odlukom, a liječnik Alex Karidis rekao je za Daily Star da nikada ne bi niti jednom svom pacijentu preporučio toliki broj operacija koliko ih je Katie napravila te ju je javno pozvao da se odmori i da svojem tijelu da vremena da zacijeli i oporavi se.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mirjana Majurec (FOTO: Facebook) Celebrity Kolege i prijatelji se opraštaju od glumice Mirjane Majurec, sućut obitelji je izrazio i Gordan Jandroković

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene