tužan dan

Kolege i prijatelji se opraštaju od glumice Mirjane Majurec, sućut obitelji je izrazio i Gordan Jandroković

Mirjana Majurec Mirjana Majurec Pixsell 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Mirjana Majurec Mirjana Majurec Mirjana Majurec Mirjana Majurec Mirjana Majurec Mirjana Majurec Mirjana Majurec Mirjana Majurec Mirjana Majurec Mirjana Majurec +1 Mirjana Majurec Galerija

Od Mirjane Majurec opraštaju se brojne kolege, a sućut njezinoj obitelji izrazio je i predsjednik Hrvatskog sabora, Gordan Jandroković.

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković u subotu je uputio izraze sućuti obitelji glumice Mirjane Majurec, istaknuvši kako je hrvatsko glumište ostalo bez još jedne iznimne umjetnice čiji je talent pokazan i u kazališnim predstavama i televizijskim serijama i filmovima.

Pogledaj i ovo Mirjana Majurec tužna vijest Nakon duge i teške bolesti preminula domaća glumica Mirjana Majurec, na sceni je bila gotovo 40 godina

„S iskrenom tugom i žaljenjem primio sam vijest o odlasku hrvatske kazališne, televizijske i filmske glumice Mirjane Majurec. Unatoč dugoj i teškoj bolesti s kojom se hrabro borila, nije odustajala od ljubavi prema svom životnom pozivu glumi. U karijeri dugoj gotovo 40 godina, snimila je i igrala brojne zapažene i raznovrsne uloge, podjednako iskazujući svoj talent u kazališnim predstavama i televizijskim serijama i filmovima, čime je zauzela posebno mjesto na domaćoj sceni", naveo je Jandroković u izrazima sućuti uime Hrvatskoga sabora i osobno.

Dodao je kako su publika i kolege prepoznavali i voljeli njezinu iznimnu energiju, vedrinu i entuzijazam zbog kojih je i višestruko nagrađivana u svom matičnom kazalištu Gavella.

Pamtit ćemo je i po angažmanu i sjajnim interpretacijama na kazališnim daskama u &TD-u, na Splitskom ljetu i Dubrovačkim ljetnim igrama. Hrvatsko glumište ostalo je bez još jedne iznimne umjetnice i krasne osobe, dodao je Jandroković u izrazima sućuti.

Glumica Ksenija Pajić za 24sata je rekla kako je znala da je Majurec dugo vodila bitku s teškom bolešću te joj je žao što je otišla. "Mislila sam da će se uspjeti izboriti", rekla je. Istaknula je kako je Mirjana imala silnu energiju i želju za životom te da je bila izrazito talentirana glumica.

Od Mirjane Majurec se oprostio i Ranko Zidarić. Kazao je kako su bili jako dobri kolege i prijatelji te su dugo radili zajedno. Pamtit će ju kao energičnu, punu života i sjajnu kolegicu.

Glumica Mirjana Majurec umrla je u subotu u 70. godini nakon duge i teške bolesti.

(Hina)

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Mirjana Majurec (FOTO: Facebook) Mirjana Majurec Mirjana Majurec Mirjana Majurec +9 Mirjana Majurec Celebrity Mirjana Majurec se s karcinomom borila više od 10 godina, htjela se vratiti glumi, no bolest ju je triput spriječila

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Sonja Kovač Celebrity Sonja Kovač otkrila je li odredila datum vjenčanja nakon što su pale zaruke, novom fotkom je oduševila sve

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene