Intimni detalji

Jennifer Garner progovorila o razvodu: 'Nismo imali šanse!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danas je većina zna kao suprugu glumca Bena Afflecka, ali Jennifer Garner je progovorila o prvom braku koji je završio razvodom.

Naime, Jennifer Garner je bila u petogodišnjoj vezi s glumcem Scottom Foleyjem, kojeg je upoznala na snimanju serije 'Felicity'.

Pogledaj i ovo Kuća Kate Hudson - 1 Čiji je ljepši? Pogledajte kako su svjetski slavne face ukrasile svoje luksuzne domove za Božić, neki su podigli letvicu za nivo više!

Upoznala je Scotta 1998., a vjenčali su se u listopadu 2000. Nakon tri godine braka Garner je podnijela zahtjev za razvodom, zbog nepomirljivih razlika u karakteru.

>> 'Mnogo je zgodniji nego što mislite da će biti'

'On je odličan tip, ali nismo imali šanse. Bili smo odrasli ljudi, ali sada kad pogledam, nismo znali što nas je pogodilo. Nismo imali šanse!', ispričala je Jennifer za časopis Allure.

Inače, Scott i Jennifer razveli su se službeno 2004. godine, a nedugo nakon toga upoznala je Bena Afflecka. Sa Benom Garner ima troje djece, a Scott se u međuvremenu oženio glumicom Marikom Dominczyk, s kojom ima trogodišnju kćer.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene