Divna žena

Tko bi rekao da ima 50 godina?! Izgleda kao djevojčica, a tajice i topić istaknuli su mladenačku figuru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Heather Graham oduševila je ležernim stilom dok je odlazila iz teretane, a njezini obožavatelji ne prestaju komentirati da glumica izgleda savršeno za svoje godine.

Holivudska glumica Heather Graham naporno radi kako bi u bikiniju izgledala besprijekorno, a uhvatili su je na odlasku iz teretane u Los Angelesu u ležernom izdanju.

Pogledaj i ovo Heather Graham - 2 Seksepilna glumica Nitko ne vjeruje da ima 52 godine! Punila je medijske stupce zbog golih scena s 20 godina mlađim, a onda otišla u zagrljaj drugom muškarcu

50-godišnja Heather pokazala je savršeno tonirano tijelo, a sudeći prema fotografijama, nije mogla izgledati sretnije. U kratkim crnim tajicama i crnom topiću mamila je poglede, no ljepotici to nimalo nije smetalo.

Tijekom cijele pandemije koronavirusa s obožavateljima je na društvenim mrežama dijelila detalje iz svoga života, a njezinu sjajnu figuru publika ne prestaje komentirati. Svi kažu da izgleda poput djevojčice iako je u 51. godini života, a ističu i da se čini puno mlađom.

Prije nekoliko tjedana objavila je fotku s misterioznim muškarcem za kojeg svi nagađaju da joj je novi dečko, no Heather svoj privatni život i dalje drži podalje od medija. Bila je u vezi s izraelskim scenaristom Yanivom Razom od 2011. do 2018. godine, a nakon toga nije odavala previše informacija o ljubavnom životu.

Graham je u svijet glume ušla kao 17-godišnja djevojka kada se pojavila u tinejdžerskoj komediji "Vozačka dozvola", a kasnije je sa svakim novim filmom dobivala sve više uloga te je postala jedna od najtraženijih holivudskih glumica.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene