tko bi njoj odolio?

Ova ljepotica uskoro slavi 55. rođendan, ali ovakve fotke su joj najdraže: ''Netko je rekao bikini? Da, molim!''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Halle Berry poznata je po svom seksipilu i duhovitosti koju je javnost mogla vidjeti 2009. kada je napravila zanimljivu scenu na svečanoj dodjeli nagrade Spike TV Guys Choice.

Halle Berry jedna je od slavnih dama koje s godinama izgledaju sve bolje, a to voli pokazivati seksi, golišavim fotografijama koje objavljuje na svom Instagram profilu. 

Pogledaj i ovo Halle Berry (Foto: Instagram) Odgovorila je na glasine S 54 godine i dalje je jedna od najljepših glumica, a sada se pohvalila i da je dobra u krevetu

"Ako nešto zahtijeva bikini, moj odgovor je uvijek: "Da, molim"', napisala je glumica. Halle je u 55. pozirala ležeći na plaži u šarenom badiću i dobila mnoštvo komplimenata svojih pratitelja. 

Na njezinu objavu je reagirao i poznati zavodnik Jamie Foxx koji joj je u komentar stavio samo etikon vatre te poručio da je sve zapalila svojom slikom. Zanimljivo je da su glumac i Berry priuštili javnosti događaj za pamćenje 2009. na dodjeli nagrade Spike TV Guys Choice. 

Naime, Halle je poljubila Jamieja koji je bio prezenter i dodijelio joj nagradu za najseksipilniju ženu desetljeća. Ona je odlučila napraviti parodiju i reprizirati trenutak s dodjele Oscara kada je njoj to učinio Adrien Brody kojem je uručila zlatni kipić za najboljeg glumca. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

"Halle je jako atraktivna i ima veoma meke usnice. Jednostavno cijenim što sam dobio tu priliku jer, znate, bilo je intenzivno", ispričao je Foxx o cijelom događaju. Istaknuo je da je sve to bila dobra šala i da ga je zabavljalo jer su ljudi krivo shvatili fotografije objavljene s dodjele. 

Nije samo Jamie oduševljen posljednjom slikom svoje kolegice. "Fantastično", "Ti činiš bikini nužnim", "Predivna", "Izgledaš nevjerojatno", "Nadam se da ću tako izgledati u tvojim godinama", komentirali su Halleini pratitelji. 

Inače, Berry je imala turbulentan ljubavni život i iza nje su brakovi s Olivierom Martinezom, Ericom Benetom i Davidom Justiceom, a ima kćer i sina. Šuškalo se da ljubi i Keanua Reevesa. 

Glumica je prošlog ljeta potvrdila da je u vezi s pjevačem Vanom Huntom (51) kada je objavila njihovu zajedničku fotografiju u krevetu na kojoj su se vidjele samo noge. 

Prije njega je 2017. bila u kratkoj romansi s glazbenim producentom Alexom Da Kidom, no veza je potrajala samo šest mjeseci.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Bruno Petković (Foto: Instagram) Celebrity Iva Šarić se obračunala s hejtericom s Instagrama, čini se da ju je baš naljutila: "Što ćeš sad, ljepotice?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene