Nema šale

Iva Šarić se obračunala s hejtericom s Instagrama, čini se da ju je baš naljutila: "Što ćeš sad, ljepotice?"

Bruno Petković (Foto: Instagram) Bruno Petković (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Bruno Petković (Foto: Instagram) Galerija

Iva Šarić se na Instagramu obračunala s njoj poznatom hejtericom i otkrila koliko ju veseli opcija blokiranja koju nudi ta mnogima najdraža društvena mreža.

Naša manekenka Iva Šarić ne krije koliko ju veseli opcija blokiranja određenih korisnika Instagrama kao i svih mogućih profila koje bi ta osoba mogla kreirati.

Pogledaj i ovo Bruno Petković i Iva Šarić Imali dvostruko slavlje Vjenčali se Bruno Petković i Iva Šarić! Nogometaš je lijepu voditeljicu odveo pred oltar na poseban datum

"Bravo za Instagram i ovu opciju", napisala je u priči koju je podijelila na toj društvenoj mreži uz primjer kako je to već učinila i poruku "Što ćes sad, 'ljepotice' J?"

Iva je tako otkrila da je i ona među onima koji su se susretali s negativnim komentarima i porukama hejtera na svom profilu na kojem je prati gotovo 50 tisuća ljudi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I V A 🌷 (@iva__saric)

Lijepa manekenka nedavno je s nogometašem Brunom Petkovićem dobila sina Adriana, a iz braka s Jerkom Lekom ima dvojicu sinova, a na društvenim mrežama često dijeli trenutke uživanja sa svojim bližnjima.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene