najavljen nastup

Zimizelen svoj hvaljeni album seli na ljetne pozornice, a pred zagrebačku publiku ponovno stiže u drugačijem ruhu

Zimizelen Zimizelen PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Zimizelen +0 Zimizelen Galerija

Zimzelen 3. srpnja nastupa u Vintage Gardenu kao akustični trio, uz Eleonoru Hil na violini i Jakšu Perkovića na basu.

Zimizelen nakon nastupa u Močvari i nešto intimnije glazbene varijante u Grifu sada stiže pred zagrebačku publiku ponovno u drugačijem ruhu. U Vintage Gardenu će nastupiti u srijedu, 3. srpnja kao akustični trio, uz Eleonoru Hil na violini i Jakšu Perkovića na basu. Publici će predstaviti album "San na uzici", ali i novi singl "Pjevajući" koji je posljednjih tjedana aktualan u domaćem radijskom eteru.

Iako je u studiju solo brijač, Zimizelen nije dugo čekao da skupi ekipu za svirke uživo. Sada nastupa u raznim varijantama, od akustičnih trio verzija do punokrvnog peteročlanog benda, kako bi promovirao album koji je nedavno dobio i format LP-a za sve retro glazboljupce.

Svirka u Vintage Gardenu sjajna je prilika za poslušati Zimizelenog prije nego što nove i nešto starije pjesme ne preseli na naše otoke. Kako zvuči uživo publika će moći poslušati na Zlarin Street Music Festivalu te na festivalu Mudri Brk u Jelsi na otoku Hvaru.

Kritičari su još prije nekoliko mjeseci istaknuli kako bi "Zimizelen uz malo sreće mogao postati važnom "zimzelenom" konstantom domaće kantautorske scene". Njegov album "San na uzici" zaradio je dvije nominacije za nagradu Rock&OFF, a Zimizelenov psihodelični noir folk možete poslušati na svim streaming servirima.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene