Bravo, majstore!

Legendarni Zdravko Čolić opet ima hit!

Zdravko Čolić (FOTO: Aleksandar Kerekeš Keky) Zdravko Čolić (FOTO: Aleksandar Kerekeš Keky)

Zdravko Čolić objavio je spot za pjesmu koja je već postala radijski hit u regiji, "Tebe čuvam za kraj".

Spot je sniman u glavnom gradu Portugala, Lisabonu, jednom od najljepših pomorskih gradova Europe. Uživajući u prelijepom ambijentu koji je savršeno oslikao glazbenu temu pjesme "Tebe čuvam za kraj", za koju je glazbu i tekst napisao Miroslav Rus, mijenjale su se slike lokacija i na najživopisniji način oduševljavale osmeročlanu ekipu, na čelu s redateljem spota Aleksandrom Kerekešem Kekijem.

Pogledaj i ovo Zdravko Čolić u Varaždinu - 8 Jedan, jedini! Najveći regionalni šarmer zapjevao u čast žena te oduševio prvim od dva koncerta u Varaždinu!

"Imao sam ideju da se spot snimi u Lisabonu s obzirom na glazbu te smo redatelj spota i ja razmišljali o tome. Žanr pjesme je takav da je to jedna vrsta salse, asocira malo na fado i na latino muziku, neki Portugal, neki polubrazilijanski ritam i konačni izbor pao je na Lisabon", otkrio je Čolić.


Zdravko je u spotu dobio ulogu fotografa koji lutajući romantičnim ulicama portugalske prijestolnice i divljom obalom Atlantskog oceana, pravi kolaž najraznovrsnijih fotografija. Sklapajući ih u mozaik, a tražeći onu pravu fotografiju koja će u ovoj igri svjetlosti i sjenki sklopiti mapu, Zdravko nas na slikovit način na kraju spota dovodi do finalne slike i otkriva ženu koju čuva za kraj!

"Lijep je osećaj znati da je Zdravko pjevao moju pjesmu. Kao mali, volio sam skupljati sličice, pa sam to prenio i na svoj glazbeni rad. Godine su učinile svoje, nedostajao mi je samo Zdravko Čolić. Eto, tako je nastala pjesma 'Tebe čuvam za kraj'", otkrio je autor pjesme Miroslav Rus za koju aranžman potpisuje Nikša Bratoš.

Ovo je četvrti videospot s novog Čolićeva albuma "Ono malo sreće", prvog zajedničkog regionalnog izdanja dviju najvećih izdavačkih kuća, Croatia Recordsa i PGP RTS.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene