"Gusta Masa"

Zagrebački bend Terminator sa zadovoljstvom predstavlja novi singl i nastavlja put prema ostvarenju svojih snova

Terminator Terminator PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Terminator Galerija

Nakon objavljenog odličnog prvijenca "Ovo nije raj", ekipa zagrebačkog Terminatora sa zadovoljstvom predstavlja svoj četvrti spot i singl "Gusta Masa".

Prethodim audio-vizualnim uratcima "Prokleti Zec", "Rubikon Dama" i "Ovo nije raj" Terminator su publiku i kritiku upoznali sa svojim rokenrol izričajem o kojem je cijenjeni glazbenik, autor, gitarist i književnik Vlado Simcich Vava između ostalog rekao: "Terminatori crtaju precizno i nadareno funk i britki rock sonični prostor, vješto se upuštaju u izazovne aranžmane koji nikada ne prelaze granice ekonomičnosti, bilježe lakoćom trenutnu emociju nabijenu istodobno i frustracijom i životnošću."

Pogledaj i ovo Linda Hamilton (Foto: Profimedia) Prestala je brojiti Glumica za kojom se nekad uzdisalo izazvala buru izjavom: ''Već 15 godina živim u celibatu''

O novom singlu i spotu ekipa terminatora kaže: "Ovoga puta smo se odlučili na malo ambiciozniji pristup koji uključuje konkretnije rekvizite i glumu. Baš se lijepo sve posložilo s obzirom da je jedan od naših najvećih fanova Tomislav Beštak, miran čovjek robusne građe i dobronamjerne prirode, osoba koja ujedno ima iskustva i u glumi. Bez imalo razmišljanja smo ga unajmili. O honoraru ćemo pričati tek za 20 godina kada ga u potpunosti isplatimo. O samoj radnji spota reći ćemo sljedeće: ne da nam se prepričavati, pogledajte spot pa ćete se složiti s nama da je stvarno glupo sada prepričavati i mistificirati radnju spota. Nama je super i baš smo zadovoljni kako je ispalo. Spot je nastao na tajnoj lokaciji jer se ne možemo trenutno sjetiti adrese. Redatelj je Dinko Pasini, a za sjajnu rasvjetu zaslužan je Ivo Dunat".

Potpisnica teksta je pjevačica Katarina Vukadin Kaća, autori glazbe i aranžmana su Željko Kožar, Ivo Dunat i Dinko Pasini, a za snimanje, produkciju i dodatni aranžman zaslužan je Silvio Pasarić (SIPA music).

Terminator je autorski bend osnovan 2017. godine. U tako kratkom postojanju, treba izdvojiti koncert na Wembleyu, sviranje kao predgrupa Foo Fightersima, glazbena suradnja s Jackom Whiteom, dogovaranje turneje s Depeche Modeom i Peppersima, te svirka u Vintageu subotom. To su sve stvari o kojima Terminator sanja. Glazbeni izričaj im je zato kompatibilan s gore navedenim izvođačima kako bi lakše ostvarili svoje snove. Kao autorski bend krenuli su prvo u pohod Zagreba kako bi izgradili publiku, stekli višak obožavatelja i time olakšali proces snimanja i objavljivanja prvog albuma.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene