Novi hit

Filipa Dizdara zahvatilo je božićno raspoloženje pa veselo poručuje: 'Ho Ho Ho'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Možete li zamisliti djevojku koja za Božić ne želi poklone, jer želi Djeda Božićnjaka samo za sebe? Upravo o jednoj takvoj djevojci pjeva Filip Dizdar u svojoj novoj pjesmi 'HO HO HO'!

Zanimljiv tekst i veseli ritam pjesme 'Ho Ho Ho' savršeno će se uklopiti u blagdansko veselje i atmosferu koja je svugdje oko nas. Ovu simpatičnu i ne baš tipičnu priču Filip Dizdar je odlučio napisati za melodiju koja već neko vrijeme čeka svoje tekstualno ruho: 'Riječ je o melodiji koju sviram već dvije godine na gitari i uvijek me podsjećala na Božić. Ovog joj Božića nisam dao mira i napisao sam tekst za nju iz čega je i nastala pjesma 'HO HO HO'.'

Pogledaj i ovo Filip Dizdar Čestitamo! Brat naše pjevačice Natali Dizdar podijelio sretne vijesti: ''Stvari su upravo postale ozbiljne!''

Filip Dizdar: 'Sestra me još nije tražila da joj napravim spot'

Glazbu pjesme zajedno potpisuju Filip i provjereni suradnik Alan Dović, s kojim je surađivao i na posljednjem singlu 'Ona zna'. Produkciju i aranžman također potpisuje Alan Dović, dok je mastering pjesme radio Dragutin Smokrović-Smokva. Filip nam kroz smijeh otkriva i što se krije iza zanimljivog zvuka kojeg možemo čuti u novoj pjesmi.

'U pjesmi se pojavljuje i solo 'truba' koja je na početku bila improvizacija u zafrkantskom tonu da bi ju na kraju kao takvu ostavili u pjesmi. Naravno, nije riječ o pravoj trubi već mom oponašanju zvuka trube. Bubnjevi su pravi, a njih je i ovog puta odsvirao sjajni Nikola Babić', otkrio je Dizdar.

Ovaj tjedan Filip i njegov tim rade i na video spotu za pjesmu 'Ho HO HO', koji bi svjetlo dana trebao ugledati uskoro. S posljednjim singlom 'Ona zna', Filip je uspio doći na prvo mjesto MTV-jeve 'Domaćice', top liste na kojoj se nalaze i 'bore' brojevi priznatih glazbenika alternativnog izričaja iz cijele regije. Osim na MTV-u, pjesma je punih 12 tjedana bila na TOP HR 40 listi, što potvrđuje da su i radijski eteri bili jako zadovoljni zvukom kojeg ovaj mladi glazbenik neumorno i s ljubavlju stvara.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene