Ne propustite

Uskoro novi Bebekov spot: 'Gdje sam bio'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Željko Bebek, legenda ovih prostora još jednom je dokazao da podjednako tretira publiku u svim zemljama regije.

Krenuo je od ideje da se svaki videospot snimi u drugom gradu u regiji. Realizacija te ideje vidljiva je u četvrtom video broju s albuma 'Kad poljubac pomiješaš sa vinom' koji je ovih dana sniman u Beogradu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Željko Bebek ''desio se taj klik'' Posebna veza Željka Bebeka i Dubrovnika: ''Pokazuje se da smo bili jedno za drugo, o razlici u godinama nikad nismo razmišljali''

Produkciju videospota 'Gdje sam bio' potpisuje tim pod nazivom 'Visual Fever', koji je snimio brojne popularne spotove. Snimanje, pod redateljskom palicom Nemanje Živančevića, trajalo je tri dana. Osim Željka Bebeka u spotu se pojavljuje i Dušan Bačić, autor navedene pjesme, te Branimir Mihaljević, producent albuma.

Snimanjem u Beogradu, zatvara se tromeđa: Zagreb – Sarajevo – Beograd. Naime, dva videospota snimana su u Zagrebu. Najavni videospot koji je promovirao pjesmu 'Začarani krug' iz prvog hrvatskog 3D filma 'Slučajni prolaznik' i koji je objavljen sredinom prošle godine. Također, videospot za pjesmu 'Dernek' sniman je u Zagrebu, gradu u kojem Željko Bebek živi i radi. Premijeru videospota 'Gdje sam bio' očekujemo kroz dva tjedna.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene