Nova suradnja

Uskoro nas očekuju dvije nove pjesme Baruna

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Svakodnevno na Youtube-u rastu i klikovi, koji pokazuju da se publika itekako zaželjela Baruna.

Odličnim singlom 'Dobro došla mi u sjećanje' nakon dugo vremena, Baruni su opet zavladali radijskim eterom i ponovno zapalili glazbenu scenu. Nakon spomenutog singla i uspjeha na red dolazi nešto potpuno novo.

Pogledaj i ovo Baruni - 4 Sjećate se njih? Baruni se vraćaju na scenu i otkrivaju na što su sve bile spremne njihove obožavateljice: "Roditelji su ju micali ispred kuće"

Naime, Baruni su potvrdili suradnju s regionalno uspješnim hit makerom Dušanom Bačićem, a zajedno pripremaju dvije pjesme. Publika će prvu imati prilike čuti već kroz 15-ak dana, kada će biti premijerno predstavljena.

Tjedan dana nakon radijske premijere Baruni novim singlom ostvarili veliki uspjeh!

'Našu dugogodišnju suradnju s Miroslavom Rusom, ovoga puta odlučili smo proširiti s još jednim uspješnim autorom Dušanom Bačićem s kojim, za sam početak suradnje, pripremamo dvije nove pjesme. Vjerujemo da će se pjesme svidjeti našoj publici i da će napraviti uspjeh kao i dosadašnje pjesme iz naše bogate karijere. Veselimo se novoj suradnji s Dušanom Bačićem i jedva čekamo da se nove pjesme zavrte u radijskom eteru', rekli su Baruni o novim pjesmama i suradnji.

'Izuzetno mi je drago što imam priliku surađivati s Barunima na njihovom novom albumu. Baruni su sjajan bend, sjajni ljudi i moji jako dobri prijatelji. Danijel je prije dva dana snimio dvije pjesme, koje sam njima namijenio i zaista su zazvučale onako kako smo željeli. Riječ je o jednoj divnoj baladi, kakva se ne piše baš svaki dan, a nosi ime 'Ima nešto i u ljubavi', te druga malo bržeg ritma naziva 'Oči', koja podsjeća na stare Barune iz dana kada sam ih slušao još kao klinac', rekao je Bačić.

Dok se pjesme polako privode kraju i završavaju u studiju, Barune čekaju dva velika koncerta, jedan od njih je sutra 10. svibnja u Kelkheimu kod Frankfurta.Nakon povratka iz Njemačke, slijedi mali odmor i već u utorak, 13. svibnja pjevaju u Gastro Globusu, na humanitarnoj večeri za sportaše invalide.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene