Ugrijale atmosferu

Atraktivna Soraja u mini haljici, lijepa Vedrana pokazala grudnjak

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zagrebački klub H2O novu je sezonu otvorio nezaboravnim putovanjem svijetom! Ljepotice Vedrana Linardić, Soraja Vučelić, Lorena Kovač, modni znalac Neven Ciganović i brojni sportaši uživali su u najnovijim svjetskim i domaćim glazbenim hitovima

Zagrebački klub H2O novu je sezonu otvorio nezaboravnim putovanjem svijetom. U novom, osvježenom ruhu H20 je posjetitelje odveo na jedinstveno putovanje svjetskim metropolama.

Pogledaj i ovo showbuzz Evo i galerije Hemingway okupirali mladi željni zabave!

Vrhunska zabava uz hitove Davida Guette, Aviciia, Severine i Colonie rasplesala je i ljepotice Vedranu Linardić i Lorenu Kovač. Modni znalac Neven Ciganović odlično se zabavljao u društvu Soraje Vučelić, dok su olimpijci Mario Vekić i Bojan Jovanović te vizažistica Mirta Pejić uživali u nastupima atraktivnih performera.

>> Vedrana Linardić u novom spotu Snoop Dogga!

'Odlično sam se zabavila. Dane odmora od poslovnih obaveza provodim u Zagrebu, a večerašnji je izlazak podsjećao na one u Londonu ili Milanu. Atmosfera je sjajna i veselim se ponovnom dolasku u H20!', izjavila je jedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki Vedrana Linardić.

Zagreb se probudio nakon ljetne pauze a vrhunska zabava u H20 se nastavlja već idućeg vikenda u kojem nas očekuju brojna iznenađenja. Klub H20 je smješten na atraktivnoj lokaciji u samom srcu Zagreba, omiljeno je okupljalište zagrebačke mladeži i ljubitelja najboljih noćnih provoda.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene