Kakav show!

Šest velikana zabavne glazbe priredilo spektakl za pamćenje, a sve se pretvorilo u najzabavniju proslavu veličanstvene pobjede Vatrenih!

Happy Fest Happy Fest Dino Ninković/Gordan Svilar/PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Happy Fest Happy Fest +0 Happy Fest Galerija

U nezaboravnoj klupskoj atmosferi održan je Happy Fest, veliki festival s dosad neviđenim konceptom u ovoj dvorani, a sukladno trenutku pretvorio se i u najzabavniju proslavu veličanstvene pobjede Vatrenih.

Prvo okupljanje šest velikana hrvatske zabavne glazbe - Željka Bebeka, Mate Bulića, Jole, Zlatka Pejakovića, Maje Šuput i Dražena Zečića u Areni Zagreb, koja je posebno za ovu priliku pretvorena u najveći europski klub s dvije glavne pozornice i stolovima preko cijelog partera, te publika posebno željna fešte nakon povijesne pobjede Vatrenih. Sve se sinoć poklopilo da ovaj festival, s potpisom Happy FM-a, bude sjajan show.

Pogledaj i ovo Maja Šuput sa suprugom i sinom IZAZVALI LUDNICU Maja Šuput u društvu supruga i sina razveselila brojnu dječicu, a presretan je bio i maleni Bloom!

Publika udobno smještena na tribinama i oko stolova s nestrpljenjem je iščekivala početak festivala pogledavajući čas na jednu, čas na drugu stranu dvorane, ne znajući na koju će binu izaći prva od najavljenih glazbenih zvijezda niti tko će otvoriti večer.

Led je probio legendarni Zlatko Pejaković i odmah doveo atmosferu do usijanja. Arenom su odjekivali hitovi kao što su ''Čerge'', ''Ove noći jedna žena'', ''Nesretnik sam od rođenja'', na koje nitko u publici nije ostao imun.

'Ljudi će vidjeti da je ovo najbolji tulum u gradu. Odlično je bilo, pjevala je cijela dvorana. Znači, pogodili smo'', poručio je nakon nastupa odlično raspoloženi Pejaković.

Dojmovi se još nisu ni slegli nakon njegova nastupa, a na pozornicu preko puta izašla je još jedna legenda zabavne glazbe – Mate Bulić. Dugo ga nije bilo, a koliko je publici nedostajao, sinoć je bilo više nego jasno. Cijela dvorana skandirala je njegovo ime, pozivali su ga na bis.

''Hvala dragom Bogu da se netko sjetio napraviti nešto ovakvo. Pjevači koji su se večeras tu okupili ljubimci su naroda, koliko mogu prosuditi'', ocijenio je Bulić, zadovoljan velikim okupljanjem kolega u Areni Zagreb.

Dok se on pozdravljao s publikom, već je bila spremna Maja Šuput. Produkcijski spektakl je najavila, spektakl je napravila. Zatresla se Arena od eksplozije energije uz ''Lopova'', ''Ne lomi mi srce'' i druge hitove, plesalo se na parteru, tribinama, pa čak i hodnicima. ''Kažu, noćas je gorio grad, amnezija'', pjevala je, između ostalog, Šuput, ali ovaj njezin nastup nitko od prisutnih neće zaboraviti.

''Cijeli festival zamišljen je kao veliki tulum sa zabavnom glazbom, što dosad nismo imali. Nadam se da će to postati tradicija ili da ćemo se seliti iz arene u arenu, to bi isto bila fora'', poručila je pjevačica.

Show se nastavio s Draženom Zečićem, koji također stoji iza nekih od najvećih hitova u povijesti naše zabavne glazbe. ''Nitko nema dva života'' i ''Ima li nade za nas'' samo su neki od njih, a na Happy Festu osvrnuo se i na povijesni nastup Vatrenih.

''Ne znam kako bismo pjevali da smo izgubili, bilo bi nam teško, ali svejedno bismo bili ponosni jer su bili odlični'', poručio je Zečić.

Publici se pridružio i glazbenik impresivne karijere - Željko Bebek, koji je još jednom pokazao zašto traje toliko dugo. Mnogi su odrasli uz pjesme iz njegove bogate karijere, a to se najbolje vidjelo sinoć u Areni Zagreb, u kojoj su s njim pjevale sve generacije.

''Publika je u odličnom raspoloženju, fenomenalna je energija u dvorani, a nastupe posvećujemo našoj repki'', rekao je Bebek.

Čast da zatvori Happy fest pripala je Joli, jednom od kraljeva zabave, kojemu nije bio problem zadržati publiku na nogama i tijekom petog sata festivala. Neumorno su plesali i pjevali njegove velike uspješnice ''Duša od papira'', ''Kada žene tulumare''…

''Hrvatska pobijedila, mi radimo spektakl u Areni, atmosfera vrhunska. Volio bih da i doček Nove godine bude ovakav'', zaključio je Jole.

Happy Fest ostat će upamćen kao najzabavniji tulum u Areni Zagreb, koja je na jedan dan pretvorena u najveći klub u Europi. Bila je to veličanstvena proslava pokretanja Happy FM-a, a kako se pokazalo – i povijesne pobjede Vatrenih.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll - 10 Ivana Knoll - 7 Ivana Knoll - 6 +26 Ivana Knoll - 8 Celebrity Ivana Knoll nije štedjela Neymara, evo kakvu mu je provokativnu poruku poslala, a snimila mu je i zanimljiv video

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Šarić i Bruno Petković - 4 Iva Šarić i Bruno Petković - 3 Iva Šarić i Bruno Petković - 2 Iva Šarić i Bruno Petković - 2 +26 Iva Šarić i Bruno Petković - 1 Celebrity Bruno Petković ljubio zgodnu zaručnicu na tribinama, pogledajte rijetke izljeve nježnosti kojima se prepuštaju u javnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene