Ne propustite

Tri kraljice devedesetih u Revelinu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jasno je da se te subote u dubrovačkom klubu priprema velika festa, jer će se publika 16. travnja vratiti u te lude godine.

U subotu, 16. travnja u Culture clubu Revelin priprema se veliki Trash music party s ne jednom, nego tri kraljice devedesetih. Minea, Ella i Ivana Banfić, tri su velike zvijezde devedesetih, s repertoarom koji tjera na ples.

Pogledaj i ovo Trikovi Igora Mešina i Filipa Detelića, TLZP Došla na svoje! Pogledajte tko je Mineu obradovao cvijećem, nekome je i nakratko otela posao: "Sad sam sretna!"

Kad se na pozornicu jednog od sto najboljih klubova na svijetu popnu tri kraljice devedesetih, to znači da će pun klub cijelu noć plesati uz ‘Vrapce i komarce’, ‘Iza ponoći, ‘Šumicu’, ‘Uberi ljubicu’, ‘Vlak’ i ostale vječne hitove. Tko god je bio na nekom od njihovih koncerata, uključujući i zadnji u Revelinu, zna da cijeli klub podrhtava od ludog ritma devedesetih.

Jasno je da se te subote u dubrovačkom klubu priprema velika festa, jer će se publika 16. travnja vratiti u te lude godine, s pjesmama i pjevačicama koje su žarile i palile glazbenom scenom tog vremena.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene