Zabava do jutra

Trance elektro pop house ovaj vikend u Revelinu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ovaj vikend razgibajte se uz odličan trance elektro -pop- house program uz W&W i BRASSKNUCKLES.

Za sve ljubitelje ludih ritmova Culture Culb Revelin pripremio je odličan vikend pun uzbudljivih performansa.

Pogledaj i ovo showbuzz Zabava do jutra Revelin je pripremio listu nastupa: Zvijezde elektronske glazbe stižu u Dubrovnik!

W&W -18 .7.2013

Još jedno uzbudljivo ime moderne trance scene, W&W nastupit će ovo ljeto u Culture Clubu Revelin, dvojac koji se upoznao 2007 i za 4 godine postali su jedan od najuzbudljivijih izvođača na elektronskoj sceni. 2011 u rujnu izdali su album kojeg su prepoznali velikani elektronske scene, te su ih počeli redovno uvrštavati u svoje setove.
Kao DJ-i su također dominiraju plesnim podijima i festivalima diljem svijeta. Nedavno su nakon povratka iz veoma uspješne Miami Music Week / Ultra 2013 State Of Trance 600: "ekspedicije" World Tour, W & W nastupili u rasprodanom Madison Square Garden. W & W ne pokazuje znakove usporavanja te nastupaju po najvećiim festivala ovog ljeta uključujući EDC and Electric Zoo festu i mnogim drugima.
Cijena ulaznice 99kn pretprodaja, 249kn VIP.

BrassKnuckles-19.7.2013

19.7.2013 Culture Clubu Revelin rasplesati će se uz bitove electro-pop house atrakcije Brass Knuckles.Brass Knuckles je muzičko produkcijska DJ grupa sačinjena od producenata Danny D’Brito, Tony Livadas & Miami’s DJ Anthony Pisano (LIV resident-a).

Brass Knuckles formirani su sa jedinstvenim ciljem produkcije uzbudljivih i brzih elektro-pop hitova i orginalnih house remixeva. Svoj prvi remix (Beautiful Monster) izdali su u kolovozu 2010, koji im donosi brzi uspon u klupskoj remix sceni. U listopadu 2012 Brass Knuckles su potpisali ugovor sa Ultra Music i izdali svoj prvi singl “Bad Habits“ koji je dobio svjetske pohvale i zaslužio stalnu rotaciju na top radio postajama u Južnoj Floridi (Y100, Power96, Wild 95,5). Izvan studija Brass Knuckles donose snažan live set koji uključuje instrumente poput gitare, saksofona, bubnjeva što daje veći intenzitet njihovim nastupima.
Cijene ulaznica su 69kn pretprodaja, na ulazu 99 kn, VIP 149 kn.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene