Klapska poslastica

Tomislav Bralić i klape Intrade opet u Zagrebu - s njima i Oliver Dragojević!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tomislav Bralić i klapa Intrade i ove će nas godine počastiti pravim glazbenim spektaklom.

Već osmu godinu mjesec prosinac obilježen je tradicionalnim i uvijek nestrpljivo iščekivanim koncertom jedinstvenog Tomislava Bralića i klape Intrade u Zagrebu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Petar Dragojević - 5 ''jer nosiš moje prezime...'' Petar Dragojević otkrio nam je rečenicu slavnog strica koja mu se najviše urezala u sjećanje: ''Rekao mi je...''

Ovi popularni promotori 'klapske pisme' uvijek su bili dobri domaćini pa su na svoje koncerte pozivali samu 'glazbenu kremu'. Ove godine tu čast zaslužili  su pozvali Vanna, Miroslav Škoro i Oliver Dragojević.

Budući da je Oliver imao dogovreni koncert u KD 'V.Lisinski', njegovo gostovanje nismo najavili nego samo naznačili kao 'gost iznenađenja', kažu organizatori. Nakon tri rasprodana koncerta u 'Lisinskom' Oliver će se još jednom pridružiti svojim prijateljima na pozornici Doma sportova.

Suradnja Tomislava Bralića & klape Intrade i Olivera traje još od 2002., kad su snimili i zajednički live album, a od 2006. godine zajedno nastupaju na tradicionalnim koncertima Tomislava Bralića i klape Intrade koji se održavaju svakog prosinca u Zagrebu. Oliver Dragojević i Tomislav Bralić udružili su svoje anđeoske glasove i u pjesmi ''Škrinja jubavi''.

Prije tjedan dana Tomislav Bralić & klapa Intrade vratili su se sa uspješne dvotjedne turneje u Australiji, u kojoj su održali čak šest rasprodanih koncerata te oduševili Australiju i najavili još jedan pohod iduće godine.

Klapa Intrade u Sydneyu održala čak dva koncerta!

'Svugdje je poći, ali uvijek je najljepše doma doći', dodaju promicatelji lijepe dalmatinske pisme.

U Domu Sportova 14.12. očekuje vas vrhunska produkcija, čarobna scenografija, veličasntvena melodija i nekoliko skrivenih, ugodnih iznenađenja. Ako još niste, požurite po svoje ulaznice.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene