mnogi reagirali

The Frajle rastužile obožavatelje odlukom nakon 12 godina zajedništva: "Nema nikakvih svađa, ni skandala"

The Frajle The Frajle PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju The Frajle +0 The Frajle (FOTO: Nikola Jovanović) Galerija

The Frajle su objavile na društvenim mrežama kako nastavljaju svoju misiju kao trio, a Marija Mirković nastavit će samostalnu karijeru.

Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, četiri izuzetno talentirane dame, svojim obradama, ali i autorskim pjesmama zavode publiku od 2009. godine pod imenom The Frajle. Sada su na Instagramu objavile novost koja je rastužila njihove brojne obožavatelje. Istaknule su kako će nastaviti surađivati kao trio.

Pogledaj i ovo The Frajle - 5 Vesela zabava! Frajle na međunarodnom turniru pjevale i družile se sa svjetskom teniskom elitom, a upoznale su i damu koju svi znate iz objava Stjepana Hausera!

"Dragi naši, nakon 12 divnih godina u nova jutra ulazimo kao trio! Marija, želimo ti svu sreću! A mi se uskoro vidimo na koncertima. Jelena, Nataša i Nevena", napisale su iz grupe.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Frajle (@thefrajle)

Marija Mirković rekla je kako će možda zvučati čudno, ali nema nikakvih svađa, kao ni skandala. Dodaje kako se rastaju u miru te da je za sve njih to najbolja odluka. Tu odluku komentirali su i njihovi brojni fanovi.

"Sretno Frajlama i sretno Mariji. Mada me vijest je rastužila", "Bez zamjerke, meni je Makica najomiljenija", "Hvala Maki na svemu. A vi cure se držite, čuvajte što imate i nastavite svoju misiju", "Falit ćeš Marija", samo su neki od komentara ispod njihove objave.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina - 1 Celebrity Severina poslije 17 godina progovorila o skandalu koji se i danas spominje: "Šest mjeseci nisam izašla iz kuće"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene