SPLITSKI TBF I YAMMAT FM VOLE SE JAVNO

TBF stiže na YAMMAT.FM: slušajte njihov "Ritmo Floto" na 102.5 MHz!

PR PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju PR PR +0 PR Galerija

The Beat Fleet poznatiji kao TBF jedan je od najcjenjenijih domaćih bendova koji će se, uz live izvedbe svojih hitova kao što su "Veseljko", "Guzice i sise", "Mater", "Fantastična" i mnoge druge, sasvim sigurno u eteru YAMMAT FM-a osjećati kao ribe u vodi.

 Bez prijašnjeg iskustva u stvaranju glazbe, dečki su iz čiste znatiželje ranih 90-ih započeli kao standardni hip hop/trip hop sastav, a daljnjim su radom razvili i vlastiti glazbeni izričaj koji je ponekad možda teško definirati, ali mu je još teže odoljeti! Dokaz tome su I brojne nagrade - 19 Porina u svim mogućim kategorijama, od pjesme i rock albuma godine, preko produkcije i aranžmana do najboljih vokalnih suradnji. Iza njih je šest studijskih albuma, a ispred njih je sat vremena u eteru Yammat FM-a - srijedom u 19:00 i subotom u 18:00!

PR PR

Baš kao i Yammat - glazbeno raznovrsni, britki i društveno relevantni! Novopečeni power couple spaja neumorno isplivavanje iz mora poznatog, preslikanog i već viđenog! Ovu splitsku glazbenu atrakciju neusporedivog sounda čak niti neočekivani pozivi na sud ne mogu spriječiti u nemilosrdnom seciranju današnjeg društva, a pritom donose dašak splitskog đira u Zagreb. Zarazan ritam kojim pune dvorane u Hrvatskoj i šire, ovoga puta ekskluzivno prenose radijski valovi Yammat FM-a! Ili rječima Saše Antića: "Dozvolite da podijelim sa Vama radost i ushićenje što smo ponovno nakon 20 godina dobili priliku ostvariti naš životni san - a to je vlastita radio emisija. Vrtit ćemo glazbu koju volimo, ugostiti drage kolege i prijatelje, ozbiljno se zafrkavati i na koncu promovirati poljoprivredu - taj nikad dosegnuti cilj svakog muzičara. Slušamo se srijedom u 19h i subotom u 18h na Yammatu!"

PR PR

Srijedom u 19h i subotom u 18h, samo na 102.5!

Energy flows where attention goes!

Pogledaj i ovo Saša Antić osvaja pjesmom za Vatrene - 5 ''sad je došlo vrijeme'' TBF opet ima jednu totalno atipičnu navijačku pjesmu, evo zašto je ova pjesma totalno drugačija od drugih!
SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene