Idete?

Još jedna srpska zvijezda uskoro stiže u Arenu Zagreb, a ulaznica je sve manje: "Ovdje publika ima posebnu energiju, sigurno ćemo se dobro zabaviti"

Milica Pavlović Milica Pavlović M.M./ATAImages/Pixsell 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović - 1 Milica Pavlović - 3 Milica Pavlović - 4 Milica Pavlović - 5 Milica Pavlović - 6 Milica Pavlović - 7 Milica Pavlović - 9 Milica Pavlović - 8 Milica Pavlović - 10 Milica Pavlović - 11 +13 Milica Pavlović - 12 Galerija

Milica Pavlović je regionalnu turneju "LAV" započela u prosincu prošle godine kad je nastupila u rasprodanoj beogradskoj areni, a koncert u Zagrebu održat će tjedan dana nakon onoga u Novom Sadu.

Manje od mjesec dana dijeli nas do velikog zagrebačkog koncerta regionalne zvijezde Milice Pavlović u Areni, a sve ulaznice za sektore FAN PIT i VIP FAN PIT su već rasprodane.

Jedna od omiljenijih pjevačica na ovim prostorima ne krije oduševljenje što su njezini najveći obožavatelji već osigurali ulaznice za spektakl koji je na rasporedu 21. lipnja.

"Pamtim niz predivnih koncerata u Zagrebu i publika ovdje ima posebnu energiju, a sigurna sam da će i koncert u Areni biti obilježen osmijesima i predivnim uspomenama. Hvala svima koji su već kupili svoju kartu, radujem se našem druženju, vjerujte da ćemo moja ekipa i ja dati sve od sebe da opravdamo očekivanja i svi se dobro zabavimo", poručila je Milica putem EXTRA FM-a.

Idete li na koncert Milice Pavlović u Areni Zagreb?

  • Da
  • Ne
  • Još ne znam

Ukupno glasova:

Pjevačica je regionalnu turneju "LAV" započela u prosincu prošle godine kad je nastupila u rasprodanoj beogradskoj areni, a koncert u Zagrebu održat će tjedan dana nakon onoga u Novom Sadu.

Obožavatelje je nedavno obradovala novim EP-jem "Milijarda", kojeg je izbacila kao zahvalu na prijeđenih milijardu pregleda na platformi YouTube.

Sve pjesme s EP-a su za svega nekoliko sati ušle u trending u čitavoj regiji, a danas broje milijunske preglede.

Uspjehe je ranije postigla i s albumima "Posesivna", "Lav" i "Boginja", a u zagrebačkoj Areni čut će se niz njezinih najvećih hitova, poput "Šećeru", "Provereno", "Mogla sam" i "Oko moje", kojeg je otpjevala u duetu sa Sašom Matićem.

Pogledaji ovo Milica Pavlović Celebrity Srpska pjevačica koja u lipnju stiže u Arenu Zagreb fan je Baby Lasagne: ''Kada sam čula da nije prvi, umalo sam razbila televizor''

  Pogledaji ovo Milica Pavlović - 1 Celebrity Srbi već imaju potencijalnu predstavnicu sljedeće godine? Oduševljeni su novim albumom: "Svi te želimo na Eurosongu..."

Pogledaji ovo Milica Pavlović Celebrity Srpska zvijezda publici u zagrebačkoj Areni sprema posebno iznenađenje: ''Kad toliko voliš svoje fanove...''

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kimberley Garner - 8 Kimberley Garner - 7 Kimberley Garner - 6 Kimberley Garner - 5 +24 Kimberley Garner - 4 Celebrity Kraću haljinu vjerojatno nije mogla ni pronaći, a manjak materijala bio je vidljiv i kad je fotografima okrenula leđa

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson i Sandra Perković Marko Perković Thompson i Sandra Perković Marko Perković Thompson i Sandra Perković Sandra Perković +27 Sandra Perković i Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Tko je samozatajna Thompsonova supruga? Rijetko je imamo priliku vidjeti, a jedna od njegovih najljepših pjesama posvećena je baš njoj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene