Dolazi u lipnju

Srpska zvijezda publici u zagrebačkoj Areni sprema posebno iznenađenje: ''Kad toliko voliš svoje fanove...''

Milica Pavlović Milica Pavlović M.M./ATAimages 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović Milica Pavlović Milica Pavlović - 1 Milica Pavlović - 3 Milica Pavlović - 2 Milica Pavlović - 6 Milica Pavlović - 5 Milica Pavlović - 4 Milica Pavlović - 3 Milica Pavlović - 2 +20 Milica Pavlović - 3 Galerija

Milica Pavlović ovog lipnja dolazi u zagrebačku Arenu, a otkrila je da je za tu večer čak naučila svirati i bubnjeve.

Regionalna zvijezda Milica Pavlović ozbiljno se priprema za svoj najveći koncert u Hrvatskoj.

Pjevačka miljenica zapjevat će tisućama obožavatelja 21. lipnja u Areni Zagreb, a pjevačica je na svojim društvenim mrežama podijelila video s probe za turneju ''Lav'' i otkrila da će publici u Areni, osim hitova i mnoštva koreografija, pružiti još jedno iznenađenje.

Pogledaji ovo Milica Pavlović - 1 Celebrity Jedna od najljepših srpskih pjevačica pokazala novu promjenu na sebi: Više nije vatrena plavuša, vratila se na imidž s kojim su je svi zavoljeli!

Naime, Milica je samo za potrebe koncerata u sklopu regionalne turneje naučila svirati bubnjeve.

''Kada previše volite svoju publiku, onda ste spremni čak naučiti svirati bubnjeve. Dobro, sviruckati'', napisala je pjevačica uz videozapis na kojem svira.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

''Razvalila si'', ''Jedva čekamo Zagreb i nova iznenađenja'', ''Pokazala si kako se to radi'', ''Kraljica'', pisali su joj obožavatelji.

Kako Milica svira bubnjeve?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Podsjetimo, Milica Pavlović jedna je od najpopularnijih pjevačica u Srbiji. Rođena je u Švicarskoj, a kao dijete preselila se u Srbiju kad su joj se roditelji razveli. Nakon srednje škole ponovno je otišla k ocu da ne izgubi strano državljanstvo, no kasnije se ipak odlučila na život u nama susjednoj zemlji.

Pogledaji ovo Milica Pavlović - 2 Celebrity Srpska folk-zvijezda progovorila je o vezi s vaterpolistom koju je prekinula: ''Mislila sam da izlazim s oženjenim čovjekom...''

Često privlači pozornost svojim golišavim izdanjima i vrućim glazbenim spotovima.

Turneja ''Lav',' s kojom dolazi i u Hrvatsku, započela je u prosincu prošle godine u rasprodanoj beogradskoj Štark areni.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 6 Baby Lasagna - 5 Baby Lasagna - 4 +30 Baby Lasagna - 3 Zanimljivosti Baby Lasagna krenuo je s probama za Euroviziju, evo kako se priprema za najveći nastup u svom životu

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Kovačević - 1 Petra Kovačević - 2 Petra Kovačević - 3 Petra Kovačević - 1 +19 Petra Kovačević - 2 Nekad i sad Sjećate li se Petre Kovačević? Izdala je nekoliko hitova, a onda bez pozdrava nestala sa scene, u tajnosti je postala i majka!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene