''on je moralni pobjednik''

Srpska pjevačica koja u lipnju stiže u Arenu Zagreb fan je Baby Lasagne: ''Kada sam čula da nije prvi, umalo sam razbila televizor''

Milica Pavlović Milica Pavlović Extra FM 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović Milica Pavlović Milica Pavlović - 1 Milica Pavlović - 2 Milica Pavlović - 3 Milica Pavlović - 4 Milica Pavlović - 5 Milica Pavlović - 6 Milica Pavlović - 1 Milica Pavlović - 2 +14 Milica Pavlović - 3 Galerija

Regionalna zvijezda Milica Pavlović gostovala je na Extra FM-u uoči spektakularnog koncerta koji priprema u zagrebačkoj Areni 21. lipnja 2024. koji se održava u sklopu njezine regionalne turneje LAV za koju je više puta istaknula da je produkcijski najzahtjevniji projekt u njezinoj dosadašnjoj karijeri.

''Drago mi je što je veliki dio moga tima upravo iz Hrvatske, gdje sam odradila i nove probe, ali i pripremila nove koreografije za Arenu. Redatelj turneje je Igor Barberić koji je uspio objediniti moderno, teatralno i komercijalno... Jako sam zadovoljna, a vjerujem da će biti i publika. Imat ćete priliku vidjeti i fenomenalne koreografije moje drage Helene Janjušević. Jedan od mojih plesača u timu je Luciano Plazibat, s kojim surađujem još od svoga albuma ''Posesivna'', ispričala je Milica. 

Pjevačica se publici zahvalila i na milijardu pregleda koje je ostvarila sa svojim pjesmama na YouTubeu. Kao poklon je objavila EP naziva ''Milijarda’', na kojem se nalaze tri nove pjesme, remix stare ''Spavaćica'' te live verzija pjesme ''Srce porodično'' koju je izvela u beogradskoj Areni, kao posvetu djedu i baki koji su je odgojili. Svih pet pjesama su u samo nekoliko sati od objave bile u trendingu diljem regije.

''Vjerujem kako će zagrebačka publika do koncerta znati sve nove pjesme. U planu su još dva tajna projekta za ovaj mjesec. Ne smijem puno otkrivati, ali mogu reći da će vas oduševiti'', govori Milica. 

Posljednjih dana ne prestaje se pričati o Eurosongu, a fanovi upravo omiljenu pjevačicu vide kao predstavnicu Srbije iduće godine. Iako se oko toga do kraj nije izjasnila, Milica je priznala kako je strastveno navijala za Baby Lasagnu.

''Smatram da je trebao pobijediti, ali on je svakako moralni pobjednik. Izgleda mi kao jako skroman i pristojan dečko, kada sam čula da nije prvi, umalo sam razbila televizor. Svakako želim pohvaliti i našu Teyu Doru koja je predivno predstavila moju zemlju. Ona je jedna jako talentirana i glazbeno školovana djevojka. Oduševljena sam i njezin nastupom'', otkrila je Dorini Duplančić.

Dok se ne ostvari potencijalni nastup na eurovizijskoj pozornici, fanovi će u hitovima ''Provereno'', ''Boginja'', ''Šećeru'' pa i ovim najnovijima poput ''Ona nosi Pradu'', ''Gospode moj'' i ''Praštaj'' imati priliku uživati u Areni Zagreb 21. lipnja.

Vjerujem da nitko iz te dvorane neće izaći ravnodušan. Pripremili smo za svakoga po nešto i nadam se da ćemo svi uživati u ljubavi i glazbeno-scenskom spektaklu.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna +29 Baby Lasagna nekad - 4 Celebrity Pa kakva je ovo ludnica! I drugi koncert Baby Lasagne je rasprodan, ulaznice opet nestale u nekoliko minuta!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tim Baby Lasagne Tim Baby Lasagne Tim Baby Lasagne Tim Baby Lasagne +25 Nastup Baby Lasagne u finalu Eurosonga - 1 Celebrity Upoznajte tim Baby Lasagne, i njima se život promijenio preko noći: "To je daleko najljepša stvar ove Eurovizije!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene