bez njih ne bi bilo isto

Upoznajte tim Baby Lasagne, i njima se život promijenio preko noći: "To je daleko najljepša stvar ove Eurovizije!"

Tim Baby Lasagne Tim Baby Lasagne Emica Elvedji/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tim Baby Lasagne Tim Baby Lasagne Tim Baby Lasagne Tim Baby Lasagne Nastup Baby Lasagne u finalu Eurosonga - 1 Nastup Baby Lasagne u finalu Eurosonga - 2 Nastup Baby Lasagne u finalu Eurosonga - 3 Nastup Baby Lasagne u finalu Eurosonga - 4 Nastup Baby Lasagne u finalu Eurosonga - 5 Nastup Baby Lasagne u finalu Eurosonga - 6 +19 Nastup Baby Lasagne u finalu Eurosonga - 7 Galerija

Najstariji član tima Baby Lasagne ima 32 godine, a najmlađi je u Švedskoj proslavio 19. rođendan. Dio njegovog tima je i zaručnica Elizabeta Ružić.

Baby Lasagna svoj uspjeh na Eurosongu duguje i talentiranom timu koji je okupio oko sebe.

Uz njega su u Eurosong avanturi bili gitarist Dino Josipović, klavijaturist Mihael Žipovski, bubnjar Matija Klaj i plesačica Luana Kličić, a dio njegova tima je i zaručnica Elizabeta Ružić, koja je i producirala spot za ''Rim Tim Tagi Dim''.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Prvi samostalni koncert Baby Lasagne rasprodan je za samo četiri minute, najavljen je još jedan!

"To što smo ekipa i frendovi, to je daleko najljepša stvar ove Eurovizije. Jer, došli zadnji ili prvi, nije bitno, došli smo skupa i vratit ćemo se skupa", rekao je gitarist Dino Josipović na dočeku u Zagrebu. "Svi skupa smo se nekako pripremali i međusobno bodrili, kao: 'Hajde, možeš ti to... Sad smo tu još malo, idemo to odraditi'. Tako je bilo na svakoj probi", ispričao je klavijaturist Mihael Žipovski.

Najstariji član tima Baby Lasagne ima 32 godine, a najmlađi je u Švedskoj proslavio 19. rođendan.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna u šoku zbog rekordno rasprodanog koncerta, pogledajte njegovu reakciju: "Što?! Nije mi jasno..."

"Čak iako sam najmlađi, nisam se osjećao kao autsajder, bili smo svi jedno složno društvo", ispričao je bubnjar Matija Klaj, kojeg je ekipa iznenadila i rođendanskom tortom.

''Nismo znali da je toliki hajp stvarno, jer gore smo bili u svojim obavezama u svojim brigama i nismo imali osjećaj koliko su ljudi poludili za time'', rekao je Mihael Žipovski u IN magazinu, te je istaknuo i kako se i njima život promijenio: ''Je je doslovno preko noći.''

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna manija dobila je i novu dimenziju: Fanovi se zbog njega tetoviraju, evo kako je on reagirao kad je to vidio!

Iako sakriven pod maskom, od popularnosti ne može pobjeći. Kao ni od mamine ljutnje.

''Da još mi uvijek nije oprostila. Što sam ih uzeo. A bili su joj dragi, pa sam ih zalijepio na ovu i onu drugu gitaru.''

Pogledaji ovo Izvođači prognoziraju pobjednika Eurosonga Zanimljivosti Video u kojem izvođači Eurosonga prognoziraju pobjednika izazvao je burne reakcije: "Ovo je dokaz da je sve namješteno!"

A za trenutno najpoznatiji plesni pokret – odnosno novopečeni pozdrav u Umagu, zaslužna je Luana Kličić.

''Nastao je spontano, da bude skroz jednostavno, upečatljivo, doma doslovce u pidžami", otkrila je Luana.

Svima njima Umag dana priprema spektakularna doček, a više o tome pročitajte OVDJE.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme s mamom Valentina Walme s mamom Valentina Walme s mamom Valentina Walme - 3 +30 Marko Petrić i Valentina Walme Celebrity Pogledajte kako izgleda mama naše lijepe plesačice, pridružila joj se u izlasku umjesto supruga glumca  

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Rose Bertram Rose Bertram Rose Bertram Rose Bertram +10 Rose Bertram Celebrity Sve oči u Cannesu bile su uprte u ovu ljepoticu, a kad vidite kakvu je haljinu nosila, bit će vam jasno i zašto!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene