Njegova najveća podrška

Ovo je trenutačno najponosnija djevojka u Hrvatskoj, a evo tko je ta ljepotica koju je naš Baby Lasagna već i zaprosio!

Elizabeta Ružić Elizabeta Ružić Sanjin Strukic/Pixsell 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 2 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić Baby Lasagna i Elizabeta Ružić Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 1 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 10 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 9 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 8 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 7 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 5 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 4 +24 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 3 Galerija

Ovih dana uz Baby Lasagnu puno pozornosti privukla je i njegova zaručnica Elizabeta Ružić, evo tko je ona.

Baby Lasagna trenutačno je najpopularniji čovjek u Hrvatskoj i šire, a cijelo vrijeme njegova velika podrška i utjeha njegova je zaručnica Elizabeta Ružić.

Pogledaji ovo Doček Baby Lasagne na aerodromu - 6 Celebrity Hrvatska je Baby Lasagnu dočekala kao pobjednika, pogledajte fotografije koje će ući u povijest!

Iako se ne voli previše isticati, bilo je nemoguće ne primijetiti je posljednjih dana, a evo i tko je ona.

Elizabeta i Marko upoznali su se prije tri godine, a ona je mislila kako njihov prvi susret baš i nije prošao najbolje.

''Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u toj grupi koju slušam i mislila sam da je zgodan pa sam ga dodala. On je mene dodao natrag i tako je sve počelo. Nakon prvog dejta mislila sam da mi se više nikad neće javiti i da je prošlo grozno, ali onda se javio'', ispričala je Elizabeta u dokumentarcu ''Ususret Eurosongu''.

U mjestu Kaštelir preuređuju kuću u kojoj će živjeti, a koju sami uređuju.

Pogledaji ovo Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 1 Celebrity Među najemotivnijim prizorima s Eurosonga, našla se i fotografija zagrljaja Lasagne sa zaručnicom!

27-godišnja Elizabeta studirala je na Umjetničkoj akademiji u Splitu, smjer Medijska umjetnost, a bavi se videoprodukcijom i umjetničkom fotografijom. Potpisuje kratkometražni film ''Ponekad je lakše ubiti nekoga drugoga'', a 2022. s Markom je dobila nagradu za najbolji video na natječaju Moja.hr, natjecanju mladih kreativaca iz 20 županija i Grada Zagreba.

Svom zaručniku producirala je i spot za ''Rim Tim Tagi Dim'', a na Euroviziji je dio njegova tima. 

Pogledaji ovo Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 2 Celebrity Baby Lasagni najbolje savjete daje zaručnica, a njihova ljubavna priča prava je moderna bajka: ''Tad sam mislila da mi se više nikad neće javiti''

U dokumentarcu nisu skrivali ni da vole svoje kućne ljubimce, tri mačke prema kojima je Lasagna napravio i svoj merch, a hrvatskoj javnosti u kratkom roku postali su jedan od omiljenih parova domaće scene.

Pogledaji ovo Baby Lasagna inMagazin U dva mjeseca od anonimnog mladića pretvorio se u heroja koji je ujedinio naciju, a evo tko mu je najveća podrška!

Lasagna je priznao da često sluša savjete svoje djevojke, koja je njegova najveća podrška: ''Sve ono vizualno što stoji iza Baby Lasagne, Elizabeta stoji iza toga. Ja vjerujem u njezin glazbeni ukus. Isto je završila školu za klavir.''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Doček Neme u Švicarskoj - 11 Doček Neme u Švicarskoj - 10 Doček Neme u Švicarskoj - 9 Doček Neme u Švicarskoj - 8 +25 Doček Neme u Švicarskoj - 7 Celebrity Doček pobjednika Eurosonga u Švicarskoj: Cvijeće, pjesma i zastave LGBTQ+ zajednice!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna Vanna Doček Baby Lasagne na trgu - 9 Doček Baby Lasagne na trgu - 6 +25 Doček Baby Lasagne na trgu - 3 Celebrity Vanna se oglasila nakon burnih reakcija na hrvatski žiri za Eurosong: "Svatko je glasao po svojoj savjesti, nije nimalo fer što me osuđujete!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene