Otkrila detalje

Baby Lasagni najbolje savjete daje zaručnica, a njihova ljubavna priča prava je moderna bajka: ''Tad sam mislila da mi se više nikad neće javiti''

Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 2 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 2 Instagram 1/44 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna i Elizabeta Ružić Baby Lasagna i Elizabeta Ružić Baby Lasagna i Elizabeta Ružić Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 1 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 9 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 8 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 7 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 5 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 4 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 3 +33 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 2 Galerija

Baby Lasagni djevojka Elizabeta Ružić najveća je podrška, a evo koliko dugo su zajedno i tko koga više sluša u vezi.

Baby Lasagna i njegova zaručnica Elizabeta Ružić zajedničkim su snagama stvorili vizualni identitet pjesme s kojom se on predstavio i oduševio Europu.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna javio se uoči finala Eurosonga, a onime što je poručio dodatno je rasplamsao euforiju: "Ne samo da sam spreman, nego..."

U dokumentarcu ''Ususret Eurosongu'' koji se emitirao prije početka spektakla Marko i njegovi bližnji govorili su o njegovu životu, a jednu od glavnih uloga imala je i Elizabeta.

Pogledaji ovo Baby Lasagna i grupa Manntra 2012. Nekad i sad Od rezerve na Dori do najvećeg favorita Eurosonga: Kako je metalac Marko postao glazbena senzacija Baby Lasagna?

Lasagna je priznao da često sluša savjete svoje djevojke koja je njegova najveća podrška: ''Sve ono vizualno što stoji iza Baby Lasagne, Elizabeta stoji iza toga. Ja vjerujem u njezin glazbeni ukus. Isto je završila školu za klavir.''

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeta (@elizabeta_ruzic)

Elizabeta i Marko upoznali su se prije tri godine, a pričali su i kako je prošao njihov prvi susret.

''Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u toj grupi koju slušam i mislila sam da je zgodan pa sam ga dodala. On je mene dodao natrag i tako je sve počelo. Nakon prvog dejta mislila sam da mi se više nikad neće javiti i da je prošlo grozno, ali onda se javio'', ispričala je Elizabeta.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Zanimljivosti "Zadovoljite se Hrvatskom": Ova poruka širi se društvenim mrežama uoči finala Eurosonga, evo o čemu se radi

U mjestu Kaštelir preuređuju kuću u kojoj će živjeti, a za kamere je Marko otkrio i da je pravi bauštelac.

''Brodski pod nam je na stropu, a preko su grede'', objasnio je pokazavši kuću te nastavio govoriti što su sve dosad na njoj napravili.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Zanimljivosti Ovo su najgledaniji nastupi iz oba polufinala Eurosonga, pogađate li tko ima najviše pregleda?

27-godišnja Elizabeta studirala je na Umjetničkoj akademiji u Splitu, smjer Medijska umjetnost, a bavi se videoprodukcijom i umjetničkom fotografijom. Potpisuje kratkometražni film ''Ponekad je lakše ubiti nekoga drugoga'', a 2022. s Markom je dobila nagradu za najbolji video na natječaju Moja.hr, natjecanju mladih kreativaca iz 20 županija i Grada Zagreba.

Pogledaji ovo Eden Golan Celebrity Ovo su najveći konkurenti Baby Lasagni na Eurosongu, kome dajete najviše šanse za pobjedu?

Svom zaručniku producirala je i spot za ''Rim Tim Tagi Dim'', a na Euroviziji je dio njegova tima. Kako su oni reagirali na prolazak Lasagne u finale, pogledajte OVDJE.

U dokumentarcu nisu skrivali ni da vole svoje kućne ljubimce, tri mačke prema kojima je Lasagna napravio i svoj merch, a hrvatskoj javnosti u kratkom roku postali su jedan od omiljenih parova domaće scene.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Što kažete? Hoće li Baby Lasagna donijeti Hrvatskoj pobjedu na Eurosongu?

Na svom profilu na Instagramu nakon prvom polufinala Elizabeta je podijelila i nekoliko fotografija iz backstagea.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeta (@elizabeta_ruzic)

Baby Lasagna prošao je u finale Eurosonga, a koji će po redu nastupiti, pogledajte OVDJE.

Najveći je favorit na eurovizijskim kladionicama, a kako stoje ostali, pogledajte OVDJE.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Zanimljivosti Treba li vjerovati predviđanjima eurovizijskih kladionica? Evo što kaže povijest

Što je Baby Lasagna rekao nakon prolaska u finale, pogledajte OVDJE.

I dalje se nižu reakcije gledatelja, memeove i pohvale skupili smo OVDJE.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Zsa Zsa - 2 Zsa Zsa - 1 Zsa Zsa Zsa Zsa +25 Jelena Žnidarić Zsa Zsa Celebrity Pjevačica zbog koje je Baby Lasagna upao na Doru obradila "Rim Tim Tagi Dim": "Riskiram na jako s ovim..."

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović Marija Šerifović - 3 Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović - 1 +21 Marija Šerifović - 4 Celebrity Marija Šerifović na svom koncertu Baby Lasagnu nazvala pravom facom: ''Susjedima želim da sljedeće godine budu domaćini Eurosonga!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene