2Cellos u Sloveniji

Stjepan o nastupu: Bila je totalna ludnica!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

2Cellos su nastupili u Ljubljani, a Stjepan je na živopisan način prepričao kako su se zabavili!

'Možda najbolja publika do sada, na pola koncerta svi mladi su spontano došli naprijed i počeli divljati, vrištati i skakati do kraja koncerta, bez da smo ih zvali!

Pogledaj i ovo showbuzz Zabava za pamćenje 2Cellos počeli s koncertnim spektaklima: Slijedi pulska arena!

A na koncert smo jedva stigli, naime, trebali smo stići dan prije iz Portugala ali je let bio otkazan zbog štrajka, pa smo krenuli dan poslije, i taj avion je kasnio. Napokon smo sletjeli u Zagreb, a da bi stvar bila gora, nisu došla ni cella ni prtljaga! nismo imali ništa, ni robu, ni instrumente, čim smo sletjeli odmah jurili za Ljubljanu i u prvi dućan da si kupimo nešto za koncert, bilo što! Izgledali smo kao klošari i imali najgoru robu na sebi prije toga. Sreća da smo imali neka rezervna cella, Lukini roditelji su donijeli gudala, jurili smo na probu, probali sa Slovenskom Filharmonijom tik prije koncerta, nakon probe ja jurio u hotel da se otuširam, a sat mi je još uvijek bio namješten na portugalsko vrijeme, kad ono zove mene Miro, pa gdje si ti?

Ja bio u hotelu, u sobi, mokra kosa, otišao malo leći, kad sam skužio 5 do 21h - koncert počinje u 21! Hotel udaljen 15 min! Počeo sam trčati kao manijak do venue, svi fanovi su me gledali sta se događa, ništa im nije bilo jasno. Ok, počne koncert napokon, sve ok prve 3 minute, kad ono odjednom pukne zvuk, ne radi ozvučenje, ništa se ne čuje, ok, popravili su to nekako, nastavimo svirati, i nakon 10-ak minuta opet ne radi zvuk, morali smo čekat dok ne srede to, nismo ni znali hoće li uspjeti, 12-tak tisuća ljudi čeka! Užasan osjećaj. Za to vrijeme ja sam iskoristio svojih 5 min za stand up comedy pred brojnim auditorijem, bilo je krcato ljudi, oko 12 000! i kad su sve sredili počeo je pravi show, možda najluđa atmosfera do sada! VIDIMO SE SVI U PULI!!!', poručio je.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene