Novi album je vani!

Slavonia Band daruje vam pet svojih novih CD-a pod nazivom "Zlatni dvori"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Novi album Slavonia Banda pod nazivom „Zlatni dvori“ dostupan je u svim boljim CD shopovima!

"Zlatni dvori" svojevrstan su nastavak uspješnog albuma "Zlatna polja" kojem je pripala Zlatna ploča za nakladu te još jedan pečat na odličnu suradnju s Borisom i Valerijom Đurđević kao autorskim parom.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Zlatni dvori' PREMIJERA Pjesma koja će vam na prvu ući u uho

Zanimljiv je podatak da novo studijsko izdanje Slavonia Banda izlazi točno pet godina nakon svog prethodnika!

Naslovna pjesma albuma "Zlatni dvori" duet je s Indirom iz Colonije, a snimana je za potrebe istoimene uspješne televizijske serije te je prati i lijep spot objavljen prošle godine. "Naravno da je snimanje spota prošlo u duhu Indirine zezancije i vedrine kojom je tjerala sve napetosti i loše vibracije! Spot je sniman u Slavoniji u starinskom ambijentu. Na albumu je i pjesma "Ludo ludice" snimana u potpuno drukčijem ambijentu, dok smo za pjesmu "Lara" skoknuli do slovenskih Mokrica zbog predivnog pejzaža i dvorca", podijelio je dojmove sa snimanja albuma i spotova za pjesme pjevač Branko Ilakovac.

Još jedan duet na novom albumu nosi ime "Žena za utjehu", a ovdje je gostovala, prema Brankovim riječima "prekrasna i prava dobrica, stalno nasmijana Lea Mijatović", koja je svojim vokalom dovela pjesmu na vrhunsku razinu, dok je rad na albumu zaključio nedavno objavljen singl i spot "Da li mjesec zna".

"Veliko hvala našem prijatelju Darku Drinovcu te Darku Bušnji i Mariju Šulini za pomoć oko snimanja spotova, kao i Igoru Kelčecu zaduženom za likovno oblikovanje albuma. Uz njihovu potporu te dug i mukotrpan rad svih nas konačno imamo album za koji se nadamo da će publika zavoljeti baš kao što je to bilo i sa "Zlatnim poljima".

Izlazak albuma komentirao je i Dražen Ančić, još jedan član Slavonia Banda, rekavši : "Jako smo sretni i uzbuđeni jer nam sad slijedi predstavljanje i promoviranje CD-a, što znači obilazak radio postaja i nastupi po cijeloj Hrvatskoj. Tome se zaista radujemo jer smo ionako praktički na neprekidnoj turneji pa je to nastavak tog slijeda. Nadamo se da ćemo i ovim albumom zadovoljiti našu publiku, a ujedno i pridobiti nove fanove, jer na albumu ima nekoliko pjesama koje osvajaju na prvu."

 Osvojite album "Zlatni dvori" Slavonia Banda:

Slavonia Band svojim obožavateljima nudi pravu poslasticu. Dijele pet albuma "Zlatni dvori". Ukoliko želite biti jedan od pet sretnika, pošaljite vaše osobne podatke ime, prezime, broj mobitela i email adresu na našu SHOWBUZZ facebook stranicu koju ćete prethodno lajkati. Pet najbržih osvaja CD "Zlatni dvori" Slavonia Banda! Sretno i spretno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene