Ne propustite!

Shambala predstavlja: 2Symmetry!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Što dobijete kada pomiješate dva revna perfekcionista u industriji elektronske glazbe?

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Do ranih jutarnjih sati Hemingway je u petak 'gorio'

Dobijete "2Symmetry"!
Jakov Domitrek i Tino Grzunov su DJ/produkcijski dvojac zasluzni za stvaranje primamne povezanosti izmedu novog i starog, te drskog i poznatog u progresivnoj house glazbi - stoga se nazivajuci umjetnicima koji sviraju na dvije simetrije electro-house uzitaka.
Glazba 2Symmetry-a dočekana je s velikim oduševljenjem mnogih slušatelja, osobito sa svjetski poznate electro-music web stranice SoundCloud. Njihove hitove su zavrtjele i legende poput Fatboy Slima (i to na najvecem festivalu elektronicke glazbe Miami Ultra Music Festival 2012!), Paul Oakenfolda, Andy Moora, Markusa Schulza, Solarstonea i mnogih drugih!
Produkcijski dvojac nam priprema još mnoge pjesme vrijedne paznje, dok usporedno pokušava pronaci vrijeme za sviranje i eksperimentiranje u nekim od europskih nocnih klubova i lounge barova.

Još ste nesigurni? Radi se o jednostavnoj jednadzbi. Dodite ovaj petak u klub Shamballa te poslušajte 2Symmetry!
26.01.SUBOTA ARMAND VAN HELDEN Official Warm Up
Nakon odlicnih Freemasonsa odlucili smo nastaviti dobru zabavu uz zagrijavanje za veliko gostovanje Arman Van Heldena na Zagrebackom velesajmu. Ovaj dogadaj odrzat ce se u petak 01.veljace, a eksluzivno u klubu Shamballa 26.01., moci ce te poslušati jednog od warm up DJa Kostu Radmana te ostvariti kupnju karata po povoljnijoj cijeni od 150kn.
U posljednjih par godina, Kosta Radman izgradio je sebe kao jednog od najobecavajucih talenata iz Hrvatske. Njegov glazbeni put zapoceo je u školskim danima gdje je kroz igru s raznim glazbenim uzorcima stvarao elektronsku glazbu. Proveo je godine isprobavajuci svoju glazbu kroz zapanjujuce DJ setove, a u 2009. napokon odlucuje objaviti svoje stvaralaštvo te se zadrzati na sceni sve do danas.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene