Zanimljiv tekst

POPOVIĆEV SIN NE ODUSTAJE "Uzet će ti dušu Dolce & Gabbana"

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sebastian Popović i dalje snima i radi. Želi stopama oca Danijela Popovića.

Sebastian Popović, poznatiji kao sin nekada megazvijezde Danijela Popovića, uporan je u tome da nastavi putem kojim je nekada išao njegov otac.

Pogledaj i ovo Danijel i Aleksandra Popović Prava drama! Suprugu Danijela Popovića napao muškarac kojeg je spriječila u pljački, sve je snimila mobitelom: "Udario me!"

Sebastian je ovaj put snimio pjesmu ''Svijet od porculana'' koju mu je napisao Nenad Ninčević. Sebastian tvrdi kako je i sam proživio sličnu priču pa ga je pjesma iznimno dirnula. Tekst pjesme glasi: Gledam tvoje lice na neonskoj reklami. Tvojih pet minuta u modnoj melodrami. Priča k'o iz bajke, do bine iz partera. Crveni tapeti i šuma reportera. Razbit će se Ana svijet od porculana, uzet će ti dušu Dolce & Gabbana.

„Priznajem da me ova pjesma emotivno pogodila. Proživio sam sličnu priču, i vjerujem da nije slučajno da sam od Ninčevića dobio pjesmu u kojoj sam prepoznao sebe. Ona govori o krivom moralu, novcu, slavi, ali i posljedicama koje se vežu uz to. Bez suzdržavanja mogu reći da je pjesma bazirana na istinitom događaju...“

U spotu djevojku sjajno utjelovljuje atraktivna Ana Batarelo, jedna od najpoznatijih i najtraženijih hrvatskih fotomodela, fotomodel 2013. godine, hrvatska predstavnica na svjetskom izboru Miss Eartha na Filipinima koja svojom vizualnom pojavom i osobnošću ostavlja sve prisutne bez daha gdje god se pojavi.
Mušku ulogu odigrao je Antonio Marušić, hrvatski maneken i bivši mister Hrvatske, svojevremeno natjecatelj u showu ''Farma''.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene