Vintage senzacija

Scott Bradlee's Postmodern Jukebox uskoro u Zagrebu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznati Scott Bradlee's Postmodern Jukebox vraća se na zahtjev publike u Europu i ove godine.

Poznati Scott Bradlee's Postmodern Jukebox vraća se na zahtjev publike u Europu i ove godine, sa svojim prepoznatljivim vintage načinom izvođenja modernih i klasičnih pop i rock pjesama.

Postali ste poznati svirajući obrate velikih hitova. Radite li autorsku glazbu ili se planirate držati ovog provjerenog recepta?

Ideja Postmodern Jukeboxa je interpretacija popularnih pjesama u vintage stilu, no siguran sam da ću u nekom trenutku početi stvarati i vlastitu glazbu. Do tada, tretiram naše pjesme kao vlastite originale koje nisam ja napisao.



Vaš stil se često prezentira kao vintage što je također prevladavajuća značajka takozvanog hipster pokreta. Gdje se vi vidite? Kako bi opisali svoj stil? Odgovor se možda skriva i u nazivu benda?

Ja ne volim etikete tako da nas ne vidim kao dio nekog pokreta, osim Postmodern Jukebox pokreta. Naša je publika vrlo raznolika – neki su možda hipster, drugi su obiteljski ljudi, student, glazbenici, matalci, ljubitelji jazza, što god vam padne napamet, svi su tu.

Kako izgleda kreativni proces u tako velikom glazbenom sastavu? Kako odabirete pjesme koje ćete obraditi?

Volim odabrati pjesmu koja je poznata velikom broju ljudi i onda smisliti način kako tu pjesmu prezentirati u potpuno drugačijem svjetlu. Nakon te faze radim s pjevačicom i zajedno gradimo čitav aranžman. Tada pozovemo i druge glazbenike da nam se pridruže. Otprilike kao što je nekada radio Motown Records. Naravno i dalje se sve odvija u mom dnevnom boravku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene