Daleko od raja

Plesan i ponovno drugačiji Saša Lozar: Novim hitom suptilno dočarava početak kraja ili sretni završetak agonije

Saša Lozar Saša Lozar PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Lozar +0 Saša Lozar Galerija

"Daleko od Raja" najavni je singl povodom izlaska trećeg studijskog albuma Saše Lozara pod nazivom "San".

Dinamičan, plesan, vokalno razigran i ponovo drugačiji Saša Lozar, još jednom potvrđuje da su originalnost, talent, upornost i dosljednost neophodni za ostvarenje jedne kvalitetne glazbene priče.

Pogledaj i ovo Severina i Saša Lozar Oglasio se i eugen! Saša Lozar javno se ispričao Severini zbog komentara koji joj je uputio na Dori: ''U životu postoje momenti u kojima se pretjera...''

Simboličan naziv novog hita "Daleko od raja", suptilno dočarava početak kraja ili sretni završetak agonije. Ukazuje na promjenu, prihvaćanje neke novonastale situacije, kako u odnosu tako i u širem kontekstu. Glazbeno-vokalna zaigrana forma, nosi jednu toplu emociju, energiju i optimizam.

"San" je treći studijski album, i u njemu je spektar događaja u stvarnom i iluzornom svijetu. Probrana kolekcija pop hitova koji opisuju slijed događaja od samoga početka pa do ostvarenja Sna. Uz dobro znane hitove poput Budi, Tajno, Vrati se, na novom album se i nalazi novo snimljeni materijal.
Ljetni hit San i sarajevska avantura su kvalitetno ispunili sva očekivanja, jednako tako dokaz da su avanture na glazbenom putu nužne.

Autorski tim itekako važan i vrijedan spomena, executive producer Gordana Bosak, za Agapamusic, Predrag Martinjak Peggy koji potpisuje pjesmu "Daleko od raja", mix i mastering: Bojan Šalamon Shalla, Srdjan Sekulović Skansi, Dino Šaran, Đani Pervan, izvrsna autorica teksta Ines Prajo trenutnog singla Daleko od raja. Sve vizualne čarolije i dizajn potpisuje Grupa Ultima, Boris Poljičanin, a atraktivne video spotove na albumu "San" dobro već znani Grzincic Creative Visuals, Sestrice i More Magnets.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene