vrijeme izolacije

Jedan od najpoznatijih domaćih bendova s pet različitih lokacija poručio: "Sve će biti u redu"

Psihomodo Pop Psihomodo Pop Foto: PR

Prepuna simbolike, pjesma se itekako uklapa u aktualnu situaciju koja nas je sve primorala na boravak u kući, izlaske svela na neophodni minimum, ali i potaknula na maksimalnu online društvenu angažiranost.

Jedan od hitova Psihomodo popa sa zadnjeg studijskog albuma Digitalno nebo, pjesma "Sve će biti uredu" dobila je novo ruho! Prepuna simbolike, pjesma se itekako uklapa u aktualnu situaciju koja nas je sve primorala na boravak u kući, izlaske svela na neophodni minimum, ali i potaknula na maksimalnu online društvenu angažiranost.

Pogledaj i ovo showbuzz isti izvođači iduće godine Popularni glazbeni festival Ferragosto Jam neće se održati zbog koronavirusa

Maštovitom glazbenom izričaju za vrijeme izolacije pridružili su se i Psihići te zajedničkim snagama iz Zaprešića (Gobac i Tin), Cvjetnog (Brada), Vodica (Šparka) i s Gornjeg Grada (Kuzma) snimili jednu od svojih najpozitivnijih pjesama "Sve će biti u redu" u kućnoj, Corona Style verziji.

"Evo, snimili i mi jednu iz izolacije. Svi su svirali od doma, snimali se i onda smo to sabrali samo za vas. Ne idite vanka!" kratko, jasno i u svom stilu poručuje Gobac.

Nikad dosta ponavljanja koliko je važno pridržavati se uputa i ostati doma. Svi smo u ovome zajedno, a uz glazbu je sve lakše! Slušajte radio, steramajte, gledajte YouTube kanale, kupite digitalno izdanje albuma i podržite domaću glazbu i glazbenike, ostanite doma i ne zaboravite: "Sve će biti u redu!"

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford (Foto: AFP) Harrison Ford (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: Profimedia) +5 Calista Flockhart (Foto: Profimedia) Celebrity Prije 23 godine proslavila se ulogom u kultnoj seriji, a danas je u sretnom braku sa 77-godišnjim glumcem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene