poznati datumi drugog izdanja

Prvi Mudri Brk Festival napravio dobar đir u Jelsi na Hvaru, a najmlađi izvođač imao je samo sedam godina!

Mudri Brk Mudri Brk PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mudri Brk Galerija

U Jelsi na Hvaru održan je prvi Mudri Brk Festival, a nastupili su Irena Žilić, Kopito, Ministranti, Neon Wife, Miriiam, The Splitters, Banana Zvuk, DJ Svemir i mnogi drugi.

Masu dobra muzika, masu dobar đir i masu dobre energije obilježilo je prvo izdanje festivala Mudri Brk u Jelsi na otoku Hvaru 29. i 30. srpnja ove godine! Jelšansko Ljetno kino, Zen Beach Bar i klub Villa Verde bili su domaćini prvog izdanja festivala, koji je u samome startu dobio epitet najopuštenijeg festivala na Jadranu, a organizatori su odmah najavili i drugo izdanje za 2023. godinu.

Pogledaj i ovo Mudri Brk poznati su izvođači Drugi Mudri Brk Festival trajat će tjedan dana, kraj srpnja rezervirajte za naš najsunčaniji otok!

Irena Žilić, Kopito, Ministranti, Neon Wife, Miriiam, The Splitters, Banana Zvuk, Boo Dale, The Marshmallow Notebooks te DJ Borovich i KLFM ekipa rasplesali su publiku u dva koncertna dana u Ljetnom kinu Jelsa, a posebno iznenađenje za sve bili su DJ Svemir i DJ Čemer, najmlađi sudionici prvog Mudrobrkog festivala.

Sedmogodišnji DJ Svemir oduševio je okupljene pred pozornicom Ljetnog kina Jelsa svojim besprijekornim poznavanjem glazbe, posebno zbog toga što je glazbu puštao s gramofonskih ploča, a ovo mu je bio premijerni nastup. Šesnaestogodišnji DJ Čemer također je premijerno nastupio pred publikom i predstavio svoj tvrdi DJ repertoar, a obojica DJ-eva su dobila i rezidenciju na festivalu Mudri Brk te će biti dio lineupa i sljedeće godine.

Dnevni program odvijao se na plaži Zenčišće, u Zen Beach Baru, gdje su osim DJ programa bile organizirane radionice za mlađe i starije, čišćenje plaže i podmorja, koje su naišle na veliki interes. After partiji su uz Boo Dalea i Banana Zvuk dali sjajno finale svakom danu festivala u predivnom ambijentu kluba Villa Verde.

"Prva godina Mudri Brk Festivala je prošla iznad naših očekivanja. Naša namjeru da predstavimo masu dobru muziku i da napravimo masu dobar đir, prema prvim dojmovima posjetitelja i prijatelja je pala na plodno tlo. Prva je godina i imamo toga za popravljati, oko nekih stvari ćemo biti pametniji, ali vjerujemo da je publika uživala u odličnim koncertima, opuštenoj atmosferi i dobrom điru. Jer mi stvarno jesmo. Hvala svima koji su nam nesebično pomogli u organizaciji, svima koji su nam dali ruke od najmanjih do najvećih stvari, svim bendovima koji su pristali nastupiti ove godine, Turističkoj zajednici Jelsa i Općini Jelsa, Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, svim sponzorima, svim prijateljima koji su nas došli podržati iz različitih dijelova Hrvatske i susjedstva, svoj lokalnoj ekipi koja nam je dala podršku za neki novi đir u Jelsi na Hvaru, svima koji su širili usmenu predaju. Vidimo se sigurno i iduće godine", istaknuli su organizatori festivala.

Drugo izdanje festivala Mudri Brk održat će se 28. i 29. srpnja 2023. godine u Ljetnom kinu Jelsa, a već su najavljeni DJ Svemir i DJ Čemer. Detalje o svemu organizatori će najaviti u narednim mjesecima.

Organizatori su Mudri Brk i Udruga za promicanje kulture "Jelsa", a glavni pokrovitelji su TZ Jelsa, Općina Jelsa i Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Ostali sponzori su HDS Zamp, Vrsa Trade, Radio Jelsa, Broodet, Dex Innovation and Impact, Priča, Pikutik, Aerial Production Croatia, Zen Bar i Caffe Bar Škver.

Više informacija na službenoj Facebook stranici.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene