Živjeti zdravije

Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović poziva - 'Pokreni se'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ponukan lošim statistikama, koje govore kako je većina Hrvatske nedovoljno aktivna, stručni tim predvođen Kineziološkim fakultetom iz Zagreba idućih će mjeseci promovirati aktivnost i zdravlje te u konačnici bolji život.

Ljetna vježbanja i predavanja na otvorenom počinju ovoga petka, 5. lipnja u 18 sati, na pulskom trgu Portarata (Zlatna vrata). Projekt se nakon Pule nastavlja na dubrovačkom Stradunu u srijedu, 24. lipnja, u Zadru 18. srpnja, u Vukovaru 18. kolovoza te u Zagrebu 12. rujna.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović Biste li ju prepoznali? Bivša predsjednica objavila je fotku iz 2009. godine, otada se drastično promijenila!

Trebate motivaciju za vježbanje? Pokreni se!

“Ovim projektom apeliramo na sve dobne skupine da se uključe u program vježbanja koji mogu provoditi samostalno, a mi ćemo im pokazati kako. Želimo javnosti prikazati načine da svakodnevno vode brigu o svom zdravlju na jednostavan način, vježbama u prirodi i s vlastitim opterećenjem!” – izjavio je prof.dr.sc. Damir Knjaz, dekan KIF-a.

Vježbanje u Puli s 'Pokreni se' odgađa se zbog lošeg vremena

Idućih pet mjeseci, pod generalnim pokroviteljstvom HEP-a, projekt Pokreni se nudit će rješenja kako se aktivirati i živjeti zdravije, a vodeći hrvatski stručnjaci s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, iz Biotreninga i Definicije hrane na raspolaganju su svim zainteresiranim građanima s besplatnim savjetima.

Prijavite se za vježbanje putem službene web stranice projekta www.pokrenise.hr .

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene