Rock and roll spektakl

Predgrupa Kissu ovo ljeto u Areni Zagreb bit će punokrvni rockeri Dirty Honey!

PR PR Foto: PR

U Areni Zagreb 9. srpnja sprema se pravi rock and roll spektakl!

KISS, jedan od najuspješnijih rock and roll bendova na svijetu, u okviru svoje posljednje turneje "End of the road" stiže u Zagreb, a kao predgrupa nastupit će mladi američki bend u usponu Dirty Honey. Podsjetimo, nakon epske, 45 godina duge karijere, koja je pokrenula eru velikih rock and roll bendova i nastupa, KISS je 2019. započeo je svoju posljednju turneju, a nakon stanke zbog pandemije turneja se nastavlja u 2022.

Nastup benda Dirty Honey odličan je uvod u dobro poznati KISS live spektakl, kojeg čine maske i specijalni kostimi, detaljna scenografija, specijalni efekti kao što su vatreni plamenovi i projektili, koji su čak ušli u Guinnessovu knjigu rekorda. Dirty Honey njeguje upravo taj sexy, nasty, melodični rock and roll i hard rock zvuk s primjesama blues glazbe 70-tih koji će publiku zagrijati za legendarnu četvorku KISS.

PR PR Foto: PR

Naime, već nakon prvog singla “When I’m Gone” iz 2019., koji je postao prvi ikada br.1 na Billboardovoj Rock listi benda koji nema ugovor s diskografskom kućom, Dirty Honey otvarali su koncerte za bendove poput The Who, Guns ’N Roses i Slash. Nakon nastupa na velikim glazbenim festivalima, krenuli su 2020. na prvu samostalnu turneju koja se rasprodala. U međuvremenu, pjevač benda Marc LaBelle okrunjen je za jednog od najboljih suvremenih rock vokalista.

Prije godinu dana Dirty Honey su objavili i prvi album, koji je odmah sjeo na drugo mjesto ljestvice Hard Rock albuma, odradili su i turneju s The Black Crowsima, a sada ove punokrvne američke rokere imamo priliku vidjeti u Zagrebu kao predgrupu KISSU.

U okviru turneje, s kojom se KISS oprašta od nastupa, bend nudi svojim obožavateljima VIP iskustvo. VIP iskustvo može biti fotografiranje s članovima benda, pristup ekskluzivnom salonu, vaučer za kupovinu merchandise proizvoda, kao i druženje s članovima benda, ovisno o vrsti ulaznice. U prodaji će biti ograničeni broj VIP ulaznica.

Sve vrste ulaznica za ovaj rock spektakl u Areni Zagreb 9. srpnja 2022. mogu se kupiti na stranici i prodajnoj mreži Eventima u Hrvatskoj.

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene