Zanimljivo i vruće!

Bend Pravila igra opasno izašao iz svoje zone komfora i pripremio nešto sasvim drugačije!

Pravila Igre - 1 Pravila Igre - 1 Dario Lepoglavec/PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Pravila Igre - 2 Pravila Igre - 1 Pravila Igre - 3 +0 Pravila Igre - 4 Galerija

Izlazak iz zone komfora može biti itekako zabavan i nimalo neugodan, a objavom novog spota dokazala je to grupa Pravila Igre!

Već kod izlaska nove pjesme “Luđak”, bilo je jasno da ovaj put neće sve biti po pravilima, a da će igra postati veoma zanimljiva i vruća dokazali su spotom za istoimenu pjesmu s kojom će se publici predstaviti na jubilarnom 70. Zagrebačkom festivalu.

Pogledaj i ovo Marko Kutlić nikad nije više nastupao Naš glazbenik osvrnuo se na bivšu ljubav i poželio joj sve najbolje: ''Mislim da ju čeka svijetla budućnost''

Drugačiji spot prati i novi zvuk grupe Pravila Igre pa iako je “Luđak” autorsko djelo već provjerenog hitmejkerskog dua Mire i Sonje Buljan, za nešto rokerskiji zvuk zaslužan je iznimno talentiran mladi producent Antonio Perina, koji je ujedno i redatelj spota.

Kako bi “Luđak” bio obuzdan u spotu pobrinula se mlada glumica i plesačica Mirta Meštrović. Frontmanu Ivanu Peneziću snimanje ovog spota u Mirtinom društvu bilo je izrazito zanimljivo iskustvo.

“Kada smo prvi puta čuli pjesmu znali smo da će spot biti nešto drugačije i jedan dobar izlazak iz naše zone komfora. Vjerujem da smo na najbolji mogući način uspjeli dočarati energiju, strast i emociju koju nama izaziva pjesma Luđak. Veliko hvala redatelju spota Antoniju Perini i prekrasnoj Mirti Meštrović koji su ovaj spot odradili maestralno i koji su me doslovce bacili na koljena.”, rekao je pjevač Ivan Penezić.

Ovu svestranu grupu možete gledati uživo na Zagrebačkom festivalu 17. ožujka ili na nekom od brojnih budućih koncerata. Pjesma “Luđak” najnoviji je singl s novog albuma “Usne od šećera” koji su dečki predstavili na reprizi Valentinova 15.02. u zagrebačkom klubu Boogaloo.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne - 2 Cara Delevingne - 1 Cara Delevingne Cara Delevingne +22 Cara Delevingne Celebrity Zbog njezinih uznemirujućih fotografija svi su plakali, a sada je isplivala istina što se iza njih krije: "Zahvalna sam na njima"

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Stipišić Gibonni i Sanja Stipišić - 1 Zlatan Stipišić Gibonni i Sanja Stipišić Milica Czerny-Urban, Sanja Stipišić, Zlatan Stipišić Gibonni, Nikša Bratoš Gibonni - 3 +13 Zlatan Stipišić Gibonni Celebrity Pogledajte kako izgleda samozatajna Gibonnijeva supruga, upoznali su se kao djeca, a jedno ga je vrijeme i ona uzdržavala
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene