Zbog velikog interesa

Posljednji dan Fresh Island Festivala seli na plažu Zrće

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zbog velikog interesa, nastupi Sean Paula i Rae Sremmurda posljednjeg dana festivala sele se na plažu Zrće kako bi svi posjetitelji mogli uživati u nezaboravnom koncertnom iskustvu.

Fresh Island festival ove godine ruši sve rekorde. Nagrađeni festival ponovno će od 11. do 13. srpnja u Hrvatsku dovesti neka od najvećih imena svjetske hip-hop i RNB scene ali i tisuće posjetitelja iz cijelog svijeta. Zbog velikog interesa, nastupi Sean Paula i Rae Sremmurda posljednjeg dana festivala sele se na plažu Zrće kako bi svi posjetitelji mogli uživati u nezaboravnom koncertnom iskustvu.

Pogledaj i ovo showbuzz Spektakl Fresh Island Festival: Sean Paul i Rae Sremuurd nastupaju na posebno dizajniranoj pozornici!

Big Beach Takeover spektakularno će zatvoriti šesto izdanje Fresh Island festivala. Program počinje već u 21 sat, a posjetitelji će uživati u koncertima trenutno najvećih hit makera na planeti. Nakon završetka Big Beach događaja, od 02h pa sve do jutarnjih sati After Partyiji se nastavljaju u svim kubovima na plaži Zrće.

Fresh Island festival na Zrće ponovno dovodi neke od najvećih imena urbane glazbe. Uz Sean Paula i Rae Sremmurda, na festivalu će nastupiti i Young Thug, French Montana, Lady Leshurr, DJ Jazzy Jeff, Westwood i brojni drugi. Fresh Island festival jedan je od najboljih europskih glazbenih festivala te će i ove godine staviti Hrvatsku na kartu nezaobilaznih svjetskih festivalskih destinacija.

Advance ulaznice za Fresh Island Festival mogu se kupiti u sustavu Eventima po cijeni od 289 kuna za trodnevnu festivalsku ulaznicu i one uključuju Big Beach događaj. Cijena samo jednodnevne ulaznice za Big Beach Takeover je 239kn, a cijena VIP Big Beach Takeover jednodnevne ulaznice je 499 kn.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene