Originalno i neobično

Pogledajte spot Sudar Percussion i Mateja Meštrovića

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mješavina Matejevog klavira i udaraljki Sudar Percussiona stvara jednu fuziju svih mogućih žanrova objedinjenih u pitku cjelinu.

Sudar Percussion i Matej Meštrović izdali su prije mjesec dana potpuno originalan i neobičan CD crossover glazbe.

Pogledaj i ovo Ana Rucner isplatilo se! Bager im trebao kako bi odradili snimanje, a za sav trud dobili su međunarodno priznanje: "To je dodatna motivacija"

Svaka skladba je kao naziv jednog jela gdje se kroz world music pristup miješaju kulture istoka i zapada uz njihov klasičarski pristup. Producent albuma Branimir Mihaljević snimao je CD u dvorcu Sv. Križ Začretje a CD je završavan u kutnom Londonskom Abbey Road studiju.

Cijeli proces stvaranja CD-a snimljen je i u 30 minutnom dokumentarnom filmu Arsena Oremovića. Upravo Arsen Oremović je i redatelj prvog video spota za skladbu Balkava's Dance koja sadrži atmosferu snimanja CD-a i kadrove iz Arsenovog dokumentanog filma „Sudar u dvorcu“.

Ovoga ljeta Eat Suite koncerti nezaobilazni su dio svih vrhunskih kulturnih priredbi kao što su Dubrovačke ljetne igre, Splitsko ljeto, Zagrebačko kulturno ljeto (Bundek), Zadarsko ljeto, Hvarsko ljeto i mnogi drugi. CD osim u dućanima Croatia Records u Zagrebu, Splitu i Rijeci nalazi se i u iTunes, Amazon, Spotify i ostalm internet dućanima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene