kao sjećanje na davnu prošlost

Glazbena obitelj udružila snage: Sin Petra Dragojevića pojavljuje se u njegovu novom spotu!

Novi spot Petra Dragojevića Novi spot Petra Dragojevića Slaven Jurić/PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Novi spot Petra Dragojevića +0 Novi spot Petra Dragojevića - 1 Galerija

Novu pjesmu Petra Dragojevića "Spavam sam" prati i objava spota u kojem glumi njegov najstariji sin David.

Prokušana suradnja Petra Dragojevića s Alenom Nižetićem i Hrvojem Domazetom ponovno je iznjedrila pjesmu velikog potencijala. Pjesmom "Spavam sam" Petar priča nesretnu ljubavnu priču izbjegavajući očekivan sporiji, "molski" zvuk. Naslanjajući se na talijanski pop, s autorima je stvorena pjesma koja na prvo slušanje ulazi u uho, a zaokružio ju je sjajan spot u režiji Slavena Jurića.

"Nakon 'Vatre i vode' i 'Ljubavi', koje su odlično prošle kod publike, pjesma 'Spavam sam' treće je djelo Alena Nižetića i aranžman Hrvoja Domazeta u mojoj izvedbi", rekao je Petar i dodao: "Pjesma je, kao što ime i govori, tužna, ali bržeg tempa. Oni koji su je prvi čuli povukli su usporedbu s 'Otvorenim prozorom', a ja kažem: Da, publika to voli! Rekao bih da je talijanski pop nešto čemu težim."

To potvrđuje i Alen, autor teksta i glazbe: "To je Petar kakvog pamtimo, iz razdoblja 'Otvorenog prozora', samo u novom ruhu. Pjesma je iznimno radiofonična i vjerujem da će se publici svidjeti."

Pjesmu je zaokružio odličan spot u režiji Slavena Jurića.

"Spot je osmišljen kao moje sjećanje na davnu prošlost, bezbrižnu i sretnu, razdoblje prvog zaljubljivanja i ljubavi koja je trajala dok nas život kasnije nije razdvojio", objasnio je Petar i otkrio: "Mene glumi moj najstariji sin, četrnaestogodišnji David, a uz njega je i naša obiteljska prijateljica Petra Pribisalić."

Davidu je nedavno pripala i glavna uloga u filmu ''Arka'', u kojem glumi uz brojne poznate domaće glumce.

"Rad s djecom na setu zna biti prilično stresan i s dosta ponavljanja, ali Petrov sin David i njegova prijateljica Petra snimanje su odradili kao veliki i pokazali zavidno glumačko umijeće", rekao je Slaven i dodao: "U samu ideju i realizaciju uložio sam puno vremena i na kraju uspio ispričati jednu tužnu ljubavnu priču na ne tako tužan način - spot ipak na kraju ostavi lijep osjećaj. Svakako ću ga s ponosom dodati u svoj portfolio."

Prisjetite se svojih prvih ljubavi i uživajte u novom Petrovu spotu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene