Jubilarni tulum

Party koji ne možete propustiti - JabbaTon Records!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U devetoj godini djelovanja klupske večeri JabbaTon poklopile su se zvijezde i pala je odluka o rođenju glazbene etikete JabbaTon Records u vlasništvu glavnog organizatora i residenta JabbaTona, DJ Yesha, koji igrom slučaja točno na dan tuluma slavi jubilarni 30. rođendan.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Otvaranje etikete nova je stepenica u razvoju JabbaTon priče, a cilj joj je podići igru na malo višu i ozbiljniju razinu od same večeri, nadograditi čitav JabbaTon projekt i brendirati ga i van granica Hrvatske uz predstavljanje i podršku najboljim domaćim, ali i inozemnim bass producentima.

Žanrovski se etiketa neće strogo ograničavati, ideja je predstavljati sve kvalitetno što može proći pod nazivnikom "bass" glazbe, kao što je Drum'n'Bass, Dubstep, Trap, Grime.

Prvo izdanje koje će se promovirati 19.01. u KSET-u dogovoreno je s poznatim britanskim Grime/Dubstep MC-em Footsiem, polovicom legendarne grupe Newham Generals. Nakon upoznavanja na prošlom Outlook festivalu te zajedničkog nastupa s DJ Yeshem, suradnja se nastavila i Footsievim dolaskom u Zagreb, kada je osim nastupa odradio i studio session te ovdje snimio i 3 trake. Jedna od tih traka je "Whole Thing" koja će biti izdana na prvom EP-u za JabbaTon Records, a produkciju potpisuje naš domaći producent Dr. Strapazoot (Arian Vuica).

Kako bi na pravi način ispromovirali otvaranje etikete te premijerno izdanje EP-a u posjet dolaze čak dva gosta iz Velike Britanije - Footsie, glavni protagonist na EP-u koji u Zagreb stiže praktički direktno sa američke turneje na kojoj je bio sa velikim Dubstep zvijezdama Jokerom i Plasticianom, te jedan član ovdje već dobro znanog Dubstep trojca Street Creeps koji su zaslužni za službeni remix istoimene trake koji se također nalazi na EP-u koji izlazi 04.02.2013.

Uz sam EP tu je i video spot za pjesmu 'Whole Thing' u režiji Davida Tešića DMT-a, a on će samo koji dan prije tuluma ugledati svjetlo dana.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene