Ludi provod s prijateljicama

Pjevačica pokušava zaboraviti čovjeka koji joj je slomio srce

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sljedeći cilj ove talentirane i uporne glazbenice izlazak je drugog albuma čiji izlazak možemo očekivati u sljedećih godinu dana!

Nova pjesma 'Pečat' ne nalazi se na aktualnom, ujedno i prvom samostalnom albumu 'Prijateljica' Pamele Ramljak, čime najavljuje rad na novim materijalima što samo dokazuje koliko ozbiljno shvaća svoju ulogu u glazbenom svijetu. 'Pečat' donosi senzualan i brži plesni ritam za kojeg se Pamela odlučila ponukana željama publike na svojim brojnim nastupima.

Pogledaj i ovo Pamela Ramljak "Hello, Pam!" Domaća pjevačica seksi fotografijom mnoge podsjetila na scene iz kultne serije, a crveni badić nije jedini razlog!

Iako je u sretnom braku, Pamela Ramljak pjeva o nesretnoj ljubavi

Pjesmu paralelno prati i video spot koji bez imalo sumnje može stati uz bok spotovima vrhunskih svjetskih glazbenika. Za produkciju nove Pameline pjesme zaslužan je vrhunski stručnjak i glazbenik koji je surađivao s brojnim domaćim zvijezdama David Vurdelja, poznatiji kao Baby Dooks, od nedavno publici još poznatiji kao sudionik poznatog TV showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Autor teksta i glazbe sama je Pamela, dok je za mix i mastering zaslužan Miro Lesić.

Spot za novu pjesmu sniman je pod redateljskom palicom Tomislava Povića, na tri lokacije u Zagrebu (Stross, klub Groove i krov jedne zgrade).

'Okosnica radnje spota zapravo je pokušaj da zaboravim čovjeka koji mi je slomio srce ludim izlaskom i provodom s curama, a koji se isprepliće noćnim lutanjem po gradu i kontemplacijom svega što se dogodilo.', rekla je Pamela te otkriva što ju je točno inspiriralo za sam tekst pjesme: 'Pjesma zapravo govori o jednom realnom odnosu između muškarca i žene, vezi u kojoj ima nesuglasica i svaki partner ima svoje nedostatke, ali su jedno drugom i s tim nedostacima dovoljni. Za razliku od tipičnih i savršenih ljubavnih priča koje nam većina filmova i serija svakodnevno servira, ovo je jedna ljubavna priča koju živi svatko od nas.'

Pamela u novom video spotu izgleda bolje nego ikad, a za njezin sjajan styling zaslužan je modni stilist i član timova najboljih modnih fotografa, Davor Jelušić. Za make up odgovorna je Iva Berišić, za frizuru u spotu Ana Horvatović, dok odjeću potpisuju Sherry Hill i Hippy Garden.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene