sve je spremno

Odbrojavanje do drugog izdanja Split Beach Festivala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mekani pijesak i prekrasno zvjezdano nebo iznad najpoznatije splitske plaže Bačvice u četvrtak 6. kolovoza postaju jedinstveni plesni podij i središte zabave mladih, koji na jedinstvenu party pustolovinu stižu iz svih krajeva svijeta.

Jedan od najpopularnijih DJ-a današnjice Fedde le Grand, engleski DJ velikan Paul Oakenfold, švedski DJ duo Dimitri Vangelis & Wyman te više od 40 glazbenih i plesnih umjetnika glazbeno scenske atrakcije La Fiesta ovog tjedna stižu u grad pod Marjanom.

Pogledaj i ovo showbuzz party se nastavlja Razlog za slavlje: Na Zrću su već 30 godina, ovo je bila njihova najuspješnija sezona

Svjetske DJ zvijezde u Hrvatskoj: 'Budite spremni na nezaboravan provod!'

Ovogodišnji Split Beach Festival u četvrtak, 6. kolovoza otvorit će engleska DJ zvijezda Paul Oakenfold, koji sasvim sigurno predstavlja jednu od planetarno najpoznatijih osoba iz svijeta glazbe koja je ikad nastupala u Splitu. Iz njegove bogate producentsko/DJ-evske karijere teško je izdvojiti najblistavije momente, no jedni od najznačajnijih su glazba za filmsku trilogiju Matrix i Bourneov identitet te remix pjesme Even better than the real thing za grupu U2. Paul Oakenfold dva je puta bio nominiran za prestižnu nagradu Grammy, a ujedno je dvije godine uzastopno bio biran za najboljeg svjetskog DJ-a po izboru DJ Maga.

Uz Oakenfolda će nastupiti nizozemski trance producent Mark Otten, poznat po suradnji s Arminom Van Buurenom i DJ Tiestom te Daniel Kandi, sve poznatiji danski DJ/producent, koji zadnjih 5 godina visoko kotira na svjetskoj listi DJ Maga i čija je pjesma Symphonica 2010. godine izabrana od strane Armina Van Buurena za pjesmu godine. Tu je i britanski DJ Craig Connelly, poznat po hitu Black Hole i suradnji s Christinom Novelli, a ujedno je redoviti član radio emisije A state of trance Armina Van Buurena te poznatog labela Armada.

U petak, 7. kolovoza, publiku Split Beach Festivala rasplesat će Fedde Le Grand, jedan od najutjecajnijih DJ-a današnjice, kojeg prestižni DJ Mag već punih deset godina svrstava na zavidnu ljestvicu 30 najutjecajnijih DJ-a svijeta. Od početka svoje karijere osvojio je mnogobrojne nagrade i surađivao sa svjetskom glazbenom elitom poput Coldplaya, Madonne, Robbie Williamsa, Rihanne, Shakire, Mariah Carey i brojnih drugih. Tisuće i tisuće obožavatelja diljem svijeta svjedoče njegovim spektakularnim nastupima na najvećim svjetskim pozornicama kao što su: Coachelle, Exit Festival, Tomorrowland, Ministry of Sound, Sensation i brojni drugi. Ovaj proslavljeni DJ nastupio je i na prestižnom festivalu Ultra Europe, koja je za svoj dom uzela upravo Hrvatsku, a u Split se s oduševljenjem vraća.

Subota 8. kolovoza rezervirana je za nastup Dimitri Vangelisa & Wymana, švedskog DJ dua iz Stockholma, koji nastupaju u sklopu spektakularne glazbeno scenske atrakcije La Fiesta. La Fiestu čine najuspješniji svjetski DJ-i, plesni umjetnici u glamuroznim kostimima, akrobati u zraku te specijalni efekti na sceni koji prate ovaj tim. Novi koncept zabave spaja različite umjetnosti i vještine poput baleta, akrobatskog plesa i glazbe u jedno te stvara iliziju nekog drugog svijeta, koja svakodnevno očarava najpoznatije svjetske party destinacije.

Uzbuđenje, strast i nezaboravan provod

Najbolji stručnjaci iz cijelog svijeta pripremaju svaki nastup koji je jedinstven, traje i po nekoliko sati, a odiše seksipilom i budi maštu. Uz svjetske DJ-e , glazbeni show najboljeg svjetskog violinista u klupskim nastupima Miguela Lare, akrobacije u zraku, ples na svili, očaravajući profeisonalni pole dance act najboljih performera u svijetu te vokale poput glazbenice Nalaye poznate kao najbolji glas Ibize koja svojim izvedbama ostavlja bez daha, profesionalne plesne koreografije i brojna iznenađenja La Fiesta je čarolija koja vas neće ostaviti ravnodušnima.

Uzbuđenje, strast i nezaboravan provod samo su dio višeosjetilnog iskustva spektakularnog Split Beach Festivala koji u Hrvatsku dovodi svjetske DJ zvijezde i najbolje performere iz vodećih svjetskih prijestolnica, stoga osigurajte na vrijeme svoje mjesto pod zvjezdanim nebom splitskih Bačvica i budite dio jedinstvene party pustolovine koja će vas ostaviti bez daha.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene