Lijepa glazbenica

Nina Badrić održat će svoj prvi samostalni koncert u pulskoj Areni

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Po prvi put u svojoj dvadeset godina dugoj karijeri, pjevačica Nina Badrić održat će samostalni koncert u pulskoj Areni 8. kolovoza.

Regionalna glazbena diva, vlasnica jednog od najljepših vokala na ovim prostorima, ujedno jedna od najtrofejnijih pjevačica i kantautorica održat će svoj prvi samostalni koncert u pulskoj Areni. Nina Badrić u Arenu stiže 8. kolovoza ispričati svoju 20-godišnju glazbenu priču u kojoj je naglasak bio i ostao na – pjesmi.

Pogledaj i ovo Nina Badrić i Andrej Plenković - 1 Njezin je obožavatelj? Evo kako je Andrej Plenković reagirao kada je ugledao Ninu Badrić u jednom kafiću, pala je i zajednička fotografija!

Dugogodišnja karijera, brojne nagrade i naslovnice, singlovi koji su vladali i vladaju radijskim top listama, sve to ide u prilog lijepoj glazbenici, ali najviše sjajna i vjerna publika koja je do posljednjeg mjesta ispunjavala najveće koncertne dvorane regije, kao i nedavna dva dupkom puna, čarobna koncerta u zagrebačkoj dvorani Lisinski.

'Čarobno jutro', 'Dodiri od stakla', 'Da se opet tebi vratim', 'Takvi kao ti', 'Moje oči pune ljubavi' ili aktualni singl 'Cipele' samo su djelić iznimne Ninine diskografije. S Ninom se pleše, smije i plače, a neke od najljepših trenutaka svoje karijere tek treba ispričati. Jedan od takvih bit će upravo 8. kolovoza u pulskoj areni.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene