oglas

Najpoznatiji techno DJ današnjice Solomun 10.8. ekskluzivno nastupa u istarskom Cave Romane na BSH spektaklu godine

PR PR Foto: PR

Najpoznatiji i najtraženiji techno DJ današnjice SOLOMUN ekskluzivno će u subotu, 10. kolovoza, jedini put ove godine u regiji, nastupiti na velikom BSH spektaklu u povijesnom istarskom kamenolomu Cave Romane.

PR PR Foto: PR

Velika je ovo vijest za fanove elektronske glazbe diljem svijeta. Svaki nastup ove svjetske mega zvijezde koja ima i hrvatske korijene, rasprodan je tjednima unaprijed. Ovo je jedini nastup Solomuna u Hrvatskoj i regiji ove godine.

Za ulaznice se možete predbilježiti putem linka: https://forms.gle/AP75YDBqeWaNE8Jk8

Za Solomuna glazba nije samo sredstvo za navođenje ljudi na ples. Glazba je raznolika kao i sam život: mnogo različitih nijansi, trenutaka i uspomena koje treba stvoriti. Glazba izaziva emocije i obrnuto. Upravo taj međuodnos Solomuna, koji predstavlja glazbu i emocije, te publike, ono je što predstavljaju njegovi setovi.

PR PR Foto: PR

Mladen Solomun rođen je u Travniku 1975. godine, a odrastao je u Hamburgu u Njemačkog u kojoj i počinje njegov glazbeni put. Prije glazbene karijere radio je na filmu. Danas je pak njegova rezidencija "Solomun +1" u klubu Pacha na Ibizi postala kultnom i rasprodana je svakog tjedna svakog ljeta. Solomun je pravi zabavljač poznat je po izvrsnoj obostranoj komunikaciji s publikom. Dobitnik je brojnih nagrada, a Festivali na kojima nastupa prepoznati su kao najbolji na svijetu. Njegovi nastupe uvijek prati ista rečenica: “Nobody is not loved”.

PR PR Foto: PR

Ovaj ljetni spektakl u Vinkuranu najveće je priznanje hrvatskom glazbenom brendu BSH. Nakon proslave 10 godina organizacije vrhunskih glazbenih događanja, nastup Solomuna na BSH eventu iskorak je na razinu više. Najbolji glazbeni provod ovog ljeta organiziran je u suradnji s Općinom Medulin i Turističkom zajednicom Općine.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene